El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Campanya municipal

L'Hospitalet tindrà un Punt Violeta durant les Festes per prevenir agressions sexistes

A l'estand es distribuirà informació i un qüestionari que servirà per recollir dades sobre les situacions sexistes que s'assumeixen com a normalitzades

Cartell contra la violència sexista a l’Hospitalet. 

Cartell contra la violència sexista a l’Hospitalet.  / PERIODICO

1
Es llegeix en minuts

L'Hospitalet se suma a les accions per informar i sensibilitzar sobre les agressions sexistes en el marc de festes i espais d'oci nocturn i comptarà durant les Festes de Primavera –actives fins aquest diumenge-, amb un Punt Violetaun estand instal·lat a la rambla de Just Oliveres, un dels punts neuràlgics durant les celebracions.

Sota el lema "L'H fa el pas. Per unes festes lliures d'agressions sexistes", al Punt Violeta, gestionat pel Centre d'Atenció i Informació a la Dona (CAID), s'oferirà informació sobre les actituds agressives cap a les dones en el marc de festes populars i espais d'oci nocturn amb l'objectiu de poder donar una resposta col·lectiva a aquesta problemàtica.

A més, a l'estand es distribuirà un qüestionari (l'autoXec-violeta) que servirà per recollir dades sobre les situacions que assumim com a normalitzades i que en realitat representen conductes masclistes cap a les dones, amb l'objectiu de prendre consciència i visibilitzar-les.

Notícies relacionades

En el material divulgatiu que es repartirà aquests dies de festes locals, s'incideix, entre d'altres, que res justifica una agressió (ni l'alcohol, ni la roba...) i que una agressió no és un malentès ni un conflicte, sinó un abús de poder. A més, per posar-hi més èmfasi, aquest contingut també s'ha inclòs en el programa de mà de les Festes de Primavera.

Més notícies de l’Hospitalet