El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Cita esportiva

L'Hospitalet es prepara per a la 9a Cursa Nocturna Sport

La carrera serà el dissabte 14 d'abril als voltants de la plaça d'Europa i del districte econòmic Gran Via

La prova, de caràcter competitiu, solidari i lúdic, torna amb un espai especial per als nens

Presentació de la 9a Cursa Nocturna Sport de l’Hospitalet.

Presentació de la 9a Cursa Nocturna Sport de l’Hospitalet. / AJUNTAMENT DE L'HOSPITALET

2
Es llegeix en minuts
El periódico

La 9a Cursa Nocturna Sport Ciutat de l'Hospitalet que es farà aquest dissabte, 14 d'abril, a partir de les 20.30 hores, als voltants de la plaça d'Europa i del districte econòmic, en el marc de les Festes de Primavera de la ciutat.

Aquesta competició consta de dues proves, una de 10 quilòmetres i una altra de 5 quilòmetres, que transcorren per un circuit urbà accessible a tothom, homologat per la Federació Catalana d'Atletisme, amb la plaça d'Europa com a punt de sortida i arribada.

Com l'any passat, el recorregut de la prova més llarga passarà per la trama urbana de la ciutat, pels barris de Santa Eulàlia i del Centre. L'edat mínima per participar és de 14 anys en la prova de 5 quilòmetres i de 16 anys en la prova de 10 quilòmetres.

Novetats

Aquest any, com a novetat, la cursa incorpora un espai infantil. A la plaça d'Europa s'instal·larà un espai destinat a nens, en què, entre les 19 i les 21.30 hores, es faran diferents proves atlètiques, com a salt de longitud, llançament de pes i carreres de velocitat. Per participar és necessari fer la inscripció en línia, gratuïta, abans del 10 d'abril, ja que existeix un límit de 350 places.

A més, com altres anys, s'han convocat dos concursos fotogràfics a Instagram: un previ, sobre la preparació de la Cursa Nocturna com un repte, i un altre amb les imatges realitzades durant la competició. Els premis dels guanyadors els aportarà Hyundai Linkmotor i consistiran en un cap de setmana amb un dels seus vehicles i un sopar per a dues persones.

Inscripcions solidàries

La inscripció a la cursa es pot fer als poliesportius municipals Gornal i Bellvitge, a la botiga Decathlon del Centre Comercial Granvia 2, a la botiga GM Sports (avinguda del Carrilet, 214), i en altres establiments de comerços esportius de Barcelona. També es poden fer a través de la web www.cursanocturnalh.cat fins al 10 d'abril. Els preus de les inscripcions van dels 11 als 16 euros, i inclouen un euro d'aportació a la causa solidària.

Notícies relacionades

Cada any, la carrera col·labora amb un projecte solidari, en aquesta ocasió és el Fitxa Talent de l'Institut d'Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL). Es tracta d'una campanya per recaptar fons destinats a beques de formació per a joves investigadors en les àrees de càncer, neurociències i medicina traslacional. D'aquesta manera, els participants contribuiran a avançar en la lluita contra algunes malalties i a impulsar les carreres de joves científics.

Més notícies a l'Hospitalet 

Temes:

Atletisme