El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Masterclass

La Farga de l'Hospitalet espera 1.000 assistents a la macrofesta fluor de zumba

Amb el nom "The Show. Bienvenido a la jungla", la macrofesta girarà al voltant dels ritmes africans

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El 19 de maig la Farga Centre d'Activitats de l'Hospitalet espera reunir més de 1.000 participants en una macrofesta de colors fluor en la qual els assistents ballaran durant més de tres hores al ritme de zumba.

Es tracta de la tercera edició de la festa de gran format Zumba Colors, que l'any passat "va reunir 930 assistents", ha recordat a Efe Sandra Saldaña, portaveu de la promotora Promagia que s'encarrega d'organitzar l'esdeveniment.

Amb el nom "The Show. Bienvenido a la jungla", la macrofesta girarà al voltant dels ritmes africans, motiu pel qual comptarà amb la participació de l'especialista en educació de zumba (ZES) originari de l'illa Mauricio i establert al Canadà Ricardo Marmitte, que "guiarà els assistents i ens ha assessorat amb els seus coneixements genuïns sobre els ritmes africans", ha explicat Saldaña.

Els encarregats de transportar els participants al continent africà seran 15 instructors de zumba, a més de Marta Formoso i Virginia Escámez, que són dos dels únics cinc ZES que existeixen a Espanya, el ZES portuguès Joao Domingues i la coreògrafa Jammer de zumba Vanesa Alonso.

L'ambient es reforçarà amb escenografies i vestidors africans, elements arquitectònics amb referències a la selva o al desert del Sàhara i estàtues d'animals africans, ha detallat l'organitzadora.

Tres hores de festa

La macrofesta s'iniciarà a les vuit del vespre amb una durada de més de tres hores, però les portes del recinte de la Farga s'obriran cap a les sis de la tarda per entregar als assistents les samarretes de l'esdeveniment i pintures glow, que desprenen efectes fluorescents quan es veuen sotmeses a una font de llum ultraviolada, amb els quals es podran caracteritzar.

Notícies relacionades

El 2017, Promagia va organitzar l'única masterclass oficial de zumba que combina aquest ball amb els colors i l'animació pròpia de les festes Holi, ha recordat Saldaña, que ha afegit: "Aquest any pretenem superar-nos i reunir més assistents, i ha destacat el bon ritme d'inscripcions, que procedeixen de tot Espanya".

Més notícies a l'Hospitalet