El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Cultura tradicional

Les cançons tradicionals de l'Alguer aterren al festival Barnasants

El Teatre Joventut de l'Hospitalet de Llobregat acull avui el concert de presentació del llibre-disc 'Mans manetes. L'Alguer: paraules, cançons i veus de minyons'

Caràtula del disc Mans manetes. 

Caràtula del disc Mans manetes.  / PERIODICO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Teatre Joventut de l'Hospitalet de Llobregat acull aquesta tarda a les set el concert de presentació del llibre-disc 'Mans manetes. L'Alguer: paraules, cançons i veus de minyons', dins del Barnasants. Un treball ideat per la Plataforma per la Llengua amb la col·laboració del festival de música que recull cançons tradicionals i infantils de la ciutat italiana interpretades per un cor de nens algueresos i músics de tots els territoris de parla catalana.

Aquest és el tercer concert de presentació d'aquest projecte, anteriorment es va presentar a Tarragona i a l'Alguer. En aquesta ocasió estarà encapçalat per Marc Serrats i Claudi Gabriel Sanna, i també comptarà amb la participació de diversos artistes que han col·laborat en aquest disc, com Pau Alabajos, Meritxell Gené, Guillem Roma, Carles Belda o Raph Dumas. A més, també hi haurà deu dels nens algueresos que van gravar el disc el setembre de l'any passat.

Notícies relacionades

Al novembre, l'ONG que treballa per la defensa del català va posar en marxa una campanya de micromecenatge per finançar aquesta iniciativa, que té per objectiu oferir a les noves generacions d'algueresos -que no poden accedir a cap tipus d'ensenyament institucional en llengua catalana a l'escola- un producte cultural d'homenatge a la seva cultura.

Més notícies a l'Hospitalet