El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Art urbà

Sue975 participa en el projecte 12+1 de l'Hospitalet

L'artista exposa '649_2018 estudi de llum', una obra creada amb fluorescent, plata i reflectant

Obra 649_2018 estudi de llum de Sue975. 

Obra 649_2018 estudi de llum de Sue975.  / AJUNTAMENT DE L'HOSPITALET

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L'artista madrileny Sue975 ha sigut l'autor de la intervenció del mes de març del mur de Rosalía de Castro de l’Hospitalet del Llobregat dins del marc del projecte artístic 12+1. La proposta d'aquest artista, que ha evolucionat del grafiti a l'art urbà abstracte, és un estudi de la llum. Es tracta d'una obra creada únicament amb fluorescent, plata i reflectant. Colors que impacten quan xoquen amb els rajos de sol.

Sue975 ha sigut un dels pioners de l'abstracció en l'art urbà nacional, i ha arribat a desenvolupar una obra molt caracteritzada per un estil geomètric. Recentment, ha participat en la fira de nou art contemporani Urvanity amb una instal·lació formada per nou grans volums de ciment enderrocats, en un homenatge a l'art urbà i una crítica al present.

Ha rebut diversos premis i ha sigut seleccionat en diversos certàmens d'art urbà aportant una visió personal més pròxima als llenguatges de les instal·lacions que a les grans produccions murals.

Una mostra efímera

Amb aquesta obra, Sue975 se suma al projecte artístic 12 + 1, que consisteix a crear una galeria d'art a l'aire lliure que es transforma cada mes. Una visió original de l'art que qüestiona la manera d'exposar l'art urbà i el lloc on es fan les creacions a la ciutat, en aquest cas un mur al mig del carrer.

Notícies relacionades

El projecte 12+1 és una iniciativa de l'Ajuntament de l'Hospitalet, vinculat amb el Districte Cultural, amb la col·laboració de la Fundació Contorno Urbano i Montana Colors i el patrocini del Grup Mémora.

Més notícies a l'Hospitalet

Temes:

Exposicions Art