El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Robatori

Detingut per robar butlletes premiades amb 2.300 euros en botigues de loteria

Es tracta d'un veí de l'Hospitalet de Llobregat i va ser detingut com a presumpte autor de dotze robatoris amb força

1
Es llegeix en minuts
EFE

El dia 4 els Mossos d'Esquadra van detenir un home acusat de robar en dotze punts de venda de loteria del Baix Llobregat, a Castelldefels, Gavà i Viladecans, on, després de forçar l'entrada, es va emportar butlletes guanyadores de premi directe per valor de més de 2.300 euros, informa avui la policia.

El detingut, de 29 anys i nacionalitat marroquina, és veí de l'Hospitalet de Llobregat i va ser detingut com a presumpte autor de dotze robatoris amb força.

La policia va començar a investigar el 8 de febrer al tenir coneixement que s'havien comès sis robatoris amb força en punts de venda de loteria de Castelldefels.

Després de forçar les portes d'accés amb una eina similar a un tornavís, el lladre s'havia emportat monedes i butlletes de premi directe valorats en 715 euros.

Dies després, es van cometre altres sis robatoris similars, en aquesta ocasió a Gavà i Viladecans, on les butlletes robades tenien un valor de 1.600 euros.

El detingut té 35 antecedents policials, 16 dels quals van ser comesos en els últims mesos i eren similars als robatoris al Baix Llobregat.

Notícies relacionades

Es dona la circumstància que agents de la policia autonòmica de l'Hospitalet de Llobregat el van detenir el dia 4 de març per amenaces, resistència i desobediència a l'autoritat i els investigadors de Gavà van tornar a detenir-lo pels dotze robatoris.

Més notícies a l'Hospitalet