El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Congrés

La Mobile Week Barcelona es descentralitza i arriba a Sant Adrià i l'Hospitalet

Se celebrarà del 17 al 24 de febrer, una setmana abans del Mobile World Congress (MWC)

Uns visitants del Mobile World Congress proven terminals de telèfon a l’estand de l’empresa tecnològica Samsung, en l’última edició.

Uns visitants del Mobile World Congress proven terminals de telèfon a l’estand de l’empresa tecnològica Samsung, en l’última edició. / JOSEP GARCIA

1
Es llegeix en minuts

Enguany les activitats de la Mobile Week Barcelona es descentralitzaran per primera vegada amb l'organització d'alguns actes fora de la ciutat de Barcelona, concretament als municipis metropolitans de l'Hospitalet de Llobregat i Sant Adrià de Besòs.

La Mobile Week Barcelona, que se celebrarà del 17 al 24 de febrer de 2018, és una iniciativa de la Mobile World Capital que té lloc la setmana prèvia a l'inici del Mobile World Congress (MWC), l'objectiu de la qual és contribuir a la reflexió i el debat sobre la transformació digital a través de l'art, la ciència i la tecnologia.

Artistes, científics, filòsofs, escriptors, enginyers i altres professionals participen en aquesta iniciativa, que ofereix conferències, exposicions i rutes per Barcelona amb la temàtica "El futur quotidià".

Gràcies a la col·laboració de la Mobile World Capital amb el Pla Estratègic Metropolità de Barcelona (PEMB), aquest any la Mobile Week Barcelona arribarà a altres poblacions veïnes com Sant Adrià i l'Hospitalet, que és precisament el municipi que alberga el congrés de mòbils.

"Considerem que la comprensió per part de la ciutadania del que representen les transformacions digitals per a la societat metropolitana és crucial de cara a definir una visió de futur que comporti més progrés econòmic i social per a tots", explica el coordinador general del PEMB, Oriol Estela.

El racó de pensar

"El Racó de #repensar" serà la primera de les activitats coorganitzades pel PEMB i consistirà en la presentació del llibre "Post-Capitalist Entrepreneurship: Startups for the 99%", del professor de l'escola de negocis EADA Boyd Cohen.

Notícies relacionades

L'obra, que es presentarà el 21 de febrer a la Torre Barrina de l'Hospitalet, presenta un nou paradigma per a l'emprenedoria, que conjuga un ús intensiu de les tecnologies de la comunicació amb una creixent sensibilitat social i ecològica.

Més notícies a l'Hospitalet