El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Atac incendiari a la porta de l'Ajuntament de l'Hospitalet

Imatge d’arxiu de la façana de l’Ajuntament.

Imatge d’arxiu de la façana de l’Ajuntament.

1
Es llegeix en minuts
El Periiódico

Uns individus han cremat la porta d'entrada de l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat la matinada d'aquest divendres, que ha quedat parcialment negra pel fum.

Els autors de l'atac han llançat un artefacte incendiari que ha cremat part de la porta principal del consistori, que és de fusta, segons informa la Cadena Ser.

En un apunt al seu Twitter, l'alcaldessa de la ciutat, Núria Marín (PSC), ha lamentat que la casa que representa tots els ciutadans de l'Hospitalet" hagi patit un lamentable acte vandàlic".

L'alcaldessa ha indicat que els Mossos d'Esquadra, en col·laboració amb la Policia Local, ja tenen en marxa la investigació dels fets.

Notícies relacionades

Fonts de la policia catalana han indicat a Europa Press que cap a les 3 de la matinada s'ha rebut un avís d'un incendi a la porta del consistori, que ha pogut ser sufocat per un agent de la policia municipal amb un extintor.

Al seu Twitter, Joves Socialistes de l'Hospitalet han lamentat aquesta acció violenta contra una institució que representa tots a la ciutat: "No ens callaran i seguirem amb la recerca d'una solució demòcrata per a tot Catalunya".