El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

C's denuncia un nou atac a la seu de l'Hospitalet i assegura que hi ha "intencionalitat política"

Carrizosa demana als Mossos que prenguin les mesures pertinents per identificar els culpables

ciudadanos

ciudadanos

1
Es llegeix en minuts
ACN / L'HOSPITALET DE LLOBREGAT

C's ha denunciat aquest dijous un nou atac a la seu de la formació a l’Hospitalet, el tercer en 15 dies i el sisè en dos anys, segons ha explicat el portaveu de Ciutadans al Parlament, Carlos Carrizosa.

Des de davant de la seu, Carrizosa ha dit que els han tirat excrements i ha afegit que ha volgut anar a la mateixa seu a explicar el que havia passat perquè és responsabilitat dels polítics "no negar que les coses passen". C's veu "clarament una intencionalitat política" darrere d'aquests atacs, ja que hi ha "adversaris polítics que no toleren que hi hagi gent que treballa per la llibertat de Catalunya i la unió de tots els espanyols".

RECLAMACIÓ ALS MOSSOS

C's ha reclamat als Mossos que prenguin "les mesures pertinents" per identificar-ne els responsables.

Carrizosa ha assegurat que "hi ha qui s'enfada quan s'expliquen les coses", però ha reivindicat que és responsabilitat dels polítics fer-ho "i fer tot el possible perquè la societat convisqui pacíficament sense elements de confrontació i tensió".

“NO PODEM CRISPAR I TENSAR”

Carrizosa ha ratificat així mateix que la "política no es pot exercir d'aquesta manera", i ha lamentat que "s'ataqui" l'adversari polític així. A més, ha afirmat que són els poders públics i els polítics els que han d'evitar que això passi, i creïn un clima que permeti "que tots els ciutadans puguin exercir el dret a participació política". "Els polítics no podem crispar i tensar la societat", ha dit.

Notícies relacionades

Després d'aquests fets, ha explicat que no és fàcil col·locar càmeres exteriors per les limitacions legals existents i per això ha demanat als Mossos "que prenguin les mesures pertinents, que es localitzin els culpables amb les càmeres del voltant", ja que, ha assegurat, els membres de l'agrupació local "no poden estar pendents de si reben o no agressions quotidianes".

Més notícies de l'Hospitalet a la edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA