El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

L'Hospitalet disposarà d'un equipament pioner a Europa per al beisbol, el 'softbol' i el futbol americà

L'alcaldessa Núria Marín assegura que es tracta de "un projecte de país que treballarem conjuntament amb la Generalitat"

render-beisbol-football2

render-beisbol-football2

1
Es llegeix en minuts
MIREIA BIEL / L'HOSPITALET DE LLOBREGAT

L’Hospitalet de Llobregat projecta un gran equipament esportiu pioner a Europa en el qual serà possible practicar esports emergents al nostre país com el beisbol, el 'softbol' i el futbol americà.

El municipi aposta per la construcció d'aquesta instal·lació esportiva de referència a Europa per consolidar una gran zona d'oci i esports, a la vegada que es promociona el turisme esportiu per contribuir a la promoció econòmica de la ciutat.

UN PROJECTE PIONER

L'alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, va explicar durant una reunió amb la consellera de Presidència de la Generalitat de Catalunya, Neus Munté, que “estem treballant en aquesta iniciativa única a Europa perquè actualment només hi ha instal·lacions d'aquestes característiques a Japó i als Estats Units”.

Marín, a més, va exposar que “volem que sigui un projecte de país” i per això va defensar que es treballarà "conjuntament amb la Generalitat”, amb qui confia arribar a un acord en els pròxims mesos.

Notícies relacionades

El futur espai esportiu ha estat vist amb bons ulls per un grup de promotors nord-americans que van valorar molt positivament l'oferta hotelera i d'equipaments de la ciutat, així com aquesta instal·lació destinada a tres esports amb molts seguidors en el seu país.

Més notícies de L’Hospitalet