El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Antonio Orozco i Hombres G, atractius musicals de les Festes de Primavera de L'H

La Farga, Can Sumarro i Can Boixeres es converteixen en els escenaris de la desena d'actuacions que es programen

jjubierre33161058 160313172401

jjubierre33161058 160313172401 / Jose Irun tel 616380909 www jo

1
Es llegeix en minuts
MIREIA BIEL / L'HOSPITALET DE LLOBREGAT

Qui l'any passat va ser l'encarregat de donar el tret de sortida a les Festes de Primavera de l’Hospitalet amb el pregó és el protagonista de la programació musical de les festes aquest any.

I és que Antonio Orozco tornarà a l’Hospitalet aquest diumenge  per presentar el seu treball més recent, ‘Destino’, que incorpora alguns dels seus últims 'hits' com ‘Devuélveme la vida’ o ‘Rarezas’ i que servirà per tancar unes festes que programen una desena de concerts en només quatre dies. 

Hombres G és l'altre gran nom de les Festes de Primavera d'aquest any i portarà a La Farga els grans èxit de la banda. I és que David Summers i els seus companys celebren 30 anys d'èxits amb una gira antològica que recupera els temes que els han convertit en autèntics clàssics del pop espanyol.

No obstant, els concerts de pagament no acaben aquí i l’Hospitalet ofereix tres propostes més. ‘Otra noche sin dormir: parte 2’ és el títol del concert que protagonitzen Loquillo, Los Suaves i Boni: Loquillo presentarà nou disc a l'Hospitalet, Los Suaves oferiran un dels últims concerts de la seva anunciada gira de comiat, i Boni, guitarrista i compositor de Barricada, estrenarà la seva proposta en solitari.

Notícies relacionades

A més, el Parc de Can Boixeres i els jardins de Can Sumarro acolliran més de deu propostes gratuïtes, entre les quals destaquen El Mosquito del Garito, Zoo, Ítaca Band i les formacions participants del Primavera in Black, amb propostes de petit format de jazz i blues. 

Més notícies de l’Hospitalet