El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Reclama a la Generalitat prioritzar les polítiques sanitàries

Marín impulsarà un pacte de ciutat per defensar la sanitat pública

L'alcaldessa s'ha afegit aquest dimecres a la concentració de treballadors i usuaris de Bellvitge

L’alcaldessa de l’Hospitalet, Núria Marín, durant la concentració de treballadors i usuaris a l’Hospital de Bellvitge, aquest dimecres.

L’alcaldessa de l’Hospitalet, Núria Marín, durant la concentració de treballadors i usuaris a l’Hospital de Bellvitge, aquest dimecres. / AJUNTAMENT DE L'HOSPITALET

1
Es llegeix en minuts
ACN / L'Hospitalet de Llobregat

L'alcaldessa de l'Hospitalet, Núria Marín, iniciarà en les pròximes setmanes contactes amb els grups municipals a l'ajuntament, les associacions de professionals i les entitats per impulsar un gran pacte polític i ciutadà en defensa de la sanitat pública

Ho ha anunciat en la concentració a l'Hospital de Bellvitge d'usuaris i treballadors, que cada dimecres al migdia es reuneixen a les portes de l'equipament per protestar contra les retallades.

Marín vol "fer arribar a la Generalitat la inquietud davant la situació de la sanitat pública amb la força que ens dóna ser la segona ciutat de Catalunya", i ha reclamat "governs sensibles que prioritzin les polítiques sanitàries".

L'alcaldessa, que s'havia compromès a sumar-se a una de les concentracions davant l'Hospital de Bellvitge després de les eleccions municipals, ha assenyalat que la sanitat pública manté la qualitat gràcies a l'esforç dels professionals: "Em sento orgullosa de milers de treballadors de la ciutat en l'àmbit sanitari. Malgrat les retallades que ha patit el sector, demostren cada dia la seva professionalitat i posen el talent i els coneixements al servei de tots", ha assegurat.

Notícies relacionades

L'aliança per defensar la sanitat pública és un dels tres pactes de ciutat que l'alcaldessa s'ha compromès a impulsar, juntament amb el de l'educació pública i el de les infraestructures estratègiques per al futur de la ciutat i de Catalunya.

Més notícies de l’Hospitalet