El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

19 de desembre

La carxofa del Prat, protagonista de la nova edició del Mercat de Pagès de l'Hospitalet

Els agricultors tornaran a ocupar la rambla de la Marina amb els seus productes de temporada i del Parc Agrari del Baix Llobregat en la tercera edició de la fira

Imatge de la primera edició del Mercat de Pagès de l’Hospitalet.

Imatge de la primera edició del Mercat de Pagès de l’Hospitalet. / AGT

1
Es llegeix en minuts
Q. F. / L'Hospitalet de Llobregat

Després de l'èxit de les dues primeres edicions, el Mercat de Pagès de l’Hospitalet es torna a instal·lar aquest divendres a la rambla de la Marina per oferir els millors productes del Parc Agrari del Baix Llobregat.

En aquesta ocasió, prendrà especial protagonisme la carxofa del Prat, una varietat amb més de 100 anys d'història que els clients podran comprar directament al pagès, sense intermediaris.

Aquest mercat és una iniciativa de l'Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat amb la col·laboració d'agricultors de l’Hospitalet i de la comarca del Baix Llobregat, i compta amb el suport de l'ajuntament.

El consistori, a més, està portant a terme tota una sèrie d'activitats al voltant dels mercats i la promoció gastronòmica, com el projecte Gastronomic Cities, en què cinc ciutats europees treballen juntes per promocionar la gastronomia com a clau per al desenvolupament urbà, projecte del qual formen part Burgos, l'Hospitalet, Alba Iulia, Fermo i Korydallos.

Notícies relacionades

La pròxima edició del Mercat de Pagès de l’Hospitalet se celebrarà el 16 de gener.

Més notícies de l’Hospitalet