El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

La Bòbila de l'Hospitalet aposta per les noves tendències de creació audiovisual

L'associació Film&Art organitza la Primera Mostra Audiovisual i Live Performance

1
Es llegeix en minuts
LAIA NONELL / L'Hospitalet de Llobregat

ElCentre Cultural La Bòbiladel'Hospitalet de Llobregatacollirà divendres i dissabte el festivalVideolooking,Primera Mostra Audiovisual i Live Performancede l'Hospitalet.

El certamen tindrà lloc els dies23 i 24 de novembredel 2012 a l'Auditori de La Bòbilai inclourà, projeccions dels40 vídeos seleccionatsde la convocatòria, actuacions en directe de 'vjing', 'performance' i concerts de música electrònica amb visuals. Elprograma d'activitatsté també unapart virtuala través de lawebde la mostra i altres xarxes socials, on es podrà seguir les jornades per 'streaming'.

La programació del festival es completa ambactuacions en directeque combinen amb projeccions audiovisuals a la sala Depósitp Legal (carrer de Santa Anna, 14) divendres, a les onze de la nit, i el Centre Cultural La Bòbila dissabte, a les set del vespre. Paral·lelament, La Bòbila també acollirà l'exposició'Broken', de l'artistaGlitch Kawaii.

Notícies relacionades

L'associació Film&Art, amb el suport de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de l'Hospitalet, presenta aquest projecte que té com a objectiu servir de plataforma perdifondre propostes audiovisualsi arts escèniques on el vídeo compleixi un paper important i apostin perarriscar i innovar.

D'aquesta manera, el concurs pretén recolzar projectes allunyats de la narrativa convencional que no troben espai en els mitjans de comunicació habituals. Per això, Videolooking tambécrea sinergiesentre galeristes, artistes audiovisuals i altres festivals que tracten disciplines com el videoart, videodansa, 'performance', 'live cinema' o videocreació.