Anar al contingut

La Bòbila de l'Hospitalet aposta per les noves tendències de creació audiovisual

L'associació Film&Art organitza la Primera Mostra Audiovisual i Live Performance

LAIA NONELL / L'Hospitalet de Llobregat

El Centre Cultural La Bòbila de l'Hospitalet de Llobregat acollirà divendres i dissabte el festival Videolooking, Primera Mostra Audiovisual i Live Performance de l'Hospitalet.

El certamen tindrà lloc els dies 23 i 24 de novembre del 2012 a l'Auditori de La Bòbila i inclourà, projeccions dels 40 vídeos seleccionats de la convocatòria, actuacions en directe de 'vjing', 'performance' i concerts de música electrònica amb visuals. El programa d'activitats té també una part virtual a través de la web de la mostra i altres xarxes socials, on es podrà seguir les jornades per 'streaming'.

La programació del festival es completa amb actuacions en directe que combinen amb projeccions audiovisuals a la sala Depósitp Legal (carrer de Santa Anna, 14) divendres, a les onze de la nit, i el Centre Cultural La Bòbila dissabte, a les set del vespre. Paral·lelament, La Bòbila també acollirà l'exposició 'Broken', de l'artista Glitch Kawaii.

L'associació Film&Art, amb el suport de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de l'Hospitalet, presenta aquest projecte que té com a objectiu servir de plataforma per difondre propostes audiovisuals i arts escèniques on el vídeo compleixi un paper important i apostin per arriscar i innovar.

D'aquesta manera, el concurs pretén recolzar projectes allunyats de la narrativa convencional que no troben espai en els mitjans de comunicació habituals. Per això, Videolooking també crea sinergies entre galeristes, artistes audiovisuals i altres festivals que tracten disciplines com el videoart, videodansa, 'performance', 'live cinema' o videocreació. 

0 Comentaris
cargando