El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

L'Hospi supera el Vilassar de Dalt en els penals i passa a la següent fase de la Copa Catalunya

El partit havia acabat 1 a 1, amb gols de Bacari i Joan Vives

1
Es llegeix en minuts
LAIA NONELL / L'Hospitalet de Llobregat

ElCE Hospitalet començava dissabte la seva participació en laCopa Catalunyadavant unVilassar de Daltque aquesta temporada s'estrena a Primera Catalana, dues categories menys que l'Hospi, que milita a Segona Divisió B. La diferència de nivell feia presagiar una clara superioritat dels riberencs, que es van veure contra la cordes i no van sentenciar el partit fins a la tanda de penals.

Pocs dies abans de començar la Lliga, Miguel Álvarezva iniciar el partit amb un onze de luxe imprimint intensitat des que la pilota va començar a rodar al camp. La recompensa a la feina va arribar al minut 15 quan Bacari va rematar al segon pal i va estrenar el marcador. La bona defensa del Vilassar va tancar la porteria local que els homes de Miguel Álvarez no van aconseguir tornar a abatre. En el segon temps els locals, dirigits perToni F. Corominas, van aconseguir empatar en un servei de córner queJoan Vivesva enviar al fons de la xarxa superant el porterCraviotto al minut 60.

Sense canvis en el marcador el partit es va decidir en els penals quan Craviotto va parar el llançament deMendo i va aconseguir passar a la següent eliminatòria de la Copa Catalunya. Amb aquest partit el CE Hospitalet tanca la fase de preparació per a la Lliga i la Copa del Rei, dues competicions que comencen el 26 i el 29 d'agost respectivament.

CE Vilassar:Sergio, Fran Fuentes, Rubén Salvador, Edu Camps (Roger Viladomiu, 69'), Álex Pagán (Xavi Granero, 46'), Casillas (Mula, 54'), Xavi de Frias, Mancheño (Chino, 45'), Galeano, Joan Vives (Mendo, 63') i Vicente (Arturo, 80').

CE L'Hospitalet:Craviotto, Hammouch (Peque, 65'), Valentín, Viale, Moyano, Pol (Barranco, 65'), Corominas (Ángel Sánchez, 65'), Cirio, Aday (Pedro Bilbao, 85'), Manga i Bacari (Iván Salvador, 79').

Notícies relacionades

Gols:0-1 Bacari (16'); 1-1 Joan Vives (60').