Dansa Metropolitana prepara més activitats després de l’èxit de l’arrencada

Dansa Metropolitana prepara més activitats després de l’èxit de l’arrencada
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El festivalDansa Metropolitana, referent en l’àmbit de la dansa a Catalunya, prepara més activitats a sales, carrers i espais arquitectònics singulars després de l’èxit de l’arrencada de la sisena edició, que del 9 al 26 de març acullen 12 municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona: Badalona, Barcelona, Cornellà, el Prat, Esplugues, Granollers, l’Hospitalet, Sabadell, Sant Cugat, Santa Coloma, Terrassa i Viladecans.

La gran acollida del públic ha marcat l’inici d’aquesta sisena edició del festival, i ha esgotat localitats per a les representacions programades en tres icònics espais de Barcelona, el Teatre Lliure, el Teatre Nacional i el Mercat de les Flors. A més, ha mantingut el 80% d’ocupació mitjana a la resta.

Les desenes d’activitats previstes per a aquesta segona setmana del festival tindran lloc en teatres, centres cívics, carrers, places i edificis singulars dels 12 municipis participants.

A més, en el marc del projecte Liminar, Dansa Metropolitana portarà diverses propostes de dansa a espais d’interès patrimonial, com Can Bagaria, a Cornellà, la plaça Josep Barangé, a Granollers, el Vapor Codina i la plaça Bosch Gimpera, a Sabadell, i la residència d’estudiants ETSAV, a Sant Cugat.

En aquests diversos espais arquitectònics singulars, s’hi podran veure peces de Raquel Klein i Raquel Gualtero, Tina Martí, OtraDanza i Colectivo Premohs, entre altres artistes i companyies de dansa.

Notícies relacionades

Quant a les representacions al carrer, seran gratuïtes, i la seva presència s’estendrà als 12 municipis participants de la nova edició de Dansa Metropolitana. Aquest cap de setmana és quan hi ha més activitats organitzades en espais públics.

Llegeix totes les notícies de Granollers a EL PERIÓDICO GranollersTerrassaSabadell i Sant Cugat