Anar al contingut

EL VI

Cruor 2011

Celler Casa Gran del Siurana, D.O.C. Priorat, 17,50 euros

Situada a Bellmunt del PrioratCasa Gran del Siurana es divideix en dues finques clarament diferenciades, la Casa Gran, 10 hectàrees de terrenys rics en sediments fluvials, i la Fredat, en què els sòls són de llicorella, la pissarra típica del Priorat, determinant de la mineralitat dels seus vins. A partir d’aquesta segona parcel·la plantada amb garnatxacabernet sauvignon, sirà i samsó, que exigeixen una viticultura individualitzada, l’enòleg Delfí Sanahuja dibuixa un vi d’ajustat equilibri entre les aportacions de les diferents varietats, clarament dominat per la garnatxa i el cabernet sauvignon.

És el pas previ a oferir-nos tots els recursos de la mineralitat que s’espera d’un gran Priorat, mitjançant un negre en què Sanahuja la torna a encertar plenament en l’ús de les bótes de roure francès, un 50% noves i les altres, de segon any.

Per oferir-li la millor experiència possible estem canviant el nostre sistema de comentaris, que passa a ser Disqus, que gestiona 50 milions de comentaris en mitjans d'arreu del món cada mes. Ens disculpem si aquests primers dies hi ha algun procés extra de 'login' o si el servei no funciona al 100%.