Anar al contingut

EL WHISKY

Jura Superstition

Island Single Malt Scotch Whisky 37,60 €

Al davant de la costa oest d'Escòcia, l'illa de Jura està plena de mites que envolten el seu únic poble, conegut per la qualitat dels maltes que s'elaboren en una destil·leria fundada a principis del segle XIX i recuperada als anys 50. Com els habitants de Jura són molt supersticiosos, només tallen la turba fins al maig i construeixen els seus pallers sempre cap a la dreta. No és estrany, doncs, que el Whisky Superstition tingui la creu de la vida, una creu d'Ankh de plata, sobre el frontal de l'ampolla.

Beneeix un malta elaborat a partir d'una selecció d'altres single malt envellits en bótes de roure americà que arrodoneixen un tast amb una personalitat complexa, potent, fumat. M'atreviria a dir amb tocs contraposats de mel i sal marina. Un malta que ens porta en un glop al poble gaèlic dels Diurach.

Per oferir-li la millor experiència possible estem canviant el nostre sistema de comentaris, que passa a ser Disqus, que gestiona 50 milions de comentaris en mitjans d'arreu del món cada mes. Ens disculpem si aquests primers dies hi ha algun procés extra de 'login' o si el servei no funciona al 100%.