On Catalunya

LA RECEpTA del mercat

Ous farcits de salmó

1
Es llegeix en minuts

Lourdes Santín (foto),propietària de la parada de peix Peix Fresc i Marisc Lourdes i Sergi del mercat del Guinardó (Teodor Llorente, 10), explica aquesta recepta d’ous farcits, un plat molt gustós quan comença a fer calor. A més de ser ràpida, permet moltes variacions amb el farcit. S’han de servir sempre molt freds.

INGREDIENTS

Ous de gallina Lloms de salmó Maionesa Salsa de tomàquet Llorer Brots verds

PREPARACIÓ

En una olla bullim aigua amb sal i una fulla de llorer. Hi afegim el llom de salmó trossejat en daus. Els cscaldem a l’aigua durant un o dos minuts. Els retirem. Bullim els ous de gallina. Quan estiguin cuits, en uns 8 minuts, els remullem amb aigua freda. Els pelem i els partim per la meitat. Buidem els rovells i en reservem la meitat. En un bol, esmicolem els daus de salmó i hi afegir els rovells bullits. Hi afegim la maionesa i la salsa de tomàquet al gust, com una salsa rosa, i aixafaem tots els ingredients amb una forquilla. Omplim els ous amb la barreja i els conservem al frigorífic tapats amb paper d’alumini

Notícies relacionades

PRESENTACIÓ

En una safata, col·loquem una base de brots verds. Traiem els ous de la nevera i els col·loquem a sobre. Se serveix com entrant o d’acompanyament.

Temes:

Ous