On Catalunya
LA RECEpTA del mercat
Ous farcits de salmó
Lourdes Santín (foto),propietària de la parada de peix Peix Fresc i Marisc Lourdes i Sergi del mercat del Guinardó (Teodor Llorente, 10), explica aquesta recepta d’ous farcits, un plat molt gustós quan comença a fer calor. A més de ser ràpida, permet moltes variacions amb el farcit. S’han de servir sempre molt freds.
INGREDIENTS
Ous de gallina Lloms de salmó Maionesa Salsa de tomàquet Llorer Brots verds
PREPARACIÓ
En una olla bullim aigua amb sal i una fulla de llorer. Hi afegim el llom de salmó trossejat en daus. Els cscaldem a l’aigua durant un o dos minuts. Els retirem. Bullim els ous de gallina. Quan estiguin cuits, en uns 8 minuts, els remullem amb aigua freda. Els pelem i els partim per la meitat. Buidem els rovells i en reservem la meitat. En un bol, esmicolem els daus de salmó i hi afegir els rovells bullits. Hi afegim la maionesa i la salsa de tomàquet al gust, com una salsa rosa, i aixafaem tots els ingredients amb una forquilla. Omplim els ous amb la barreja i els conservem al frigorífic tapats amb paper d’alumini
Notícies relacionadesPRESENTACIÓ
En una safata, col·loquem una base de brots verds. Traiem els ous de la nevera i els col·loquem a sobre. Se serveix com entrant o d’acompanyament.
- Sondeig El PSC es referma i Junts passa davant d’Esquerra
- Investigació judicial Hisenda va maniobrar per evitar la imputació del PP en el cas Bárcenas
- GUARDONS Els Laureus coronen Aitana Bonmatí i la selecció espanyola
- Caiguda de la producció Freixenet planteja un erto per a 615 persones per la sequera
- EDUCACIÓ Catalunya unifica la preinscripció d’FP i donarà places segons la nota
- Els polítics escalfen motors entre llibres, roses i sondejos
- L’‘abril’ celebra els llibres amb una vetllada irrepetible al Dry Martini
- Sant Jordi obre la campanya electoral amb una desfilada de candidats
- L’autògraf es venja del ‘selfie’ al Sant Jordi Musical de la Damm
- Els floristes diuen adeu a les últimes roses cultivades a Catalunya