En via de recuperació

Amaia Montero reapareix després d’haver estat ingressada en una clínica

  • La cantant, que ha estat un temps retirada de la vida pública, s’ha deixat veure amb la família a la sortida d’una clínica de Navarra

1
Es llegeix en minuts

Després de compartir Amaia Montero una fotografia en la qual apareixia molt deteriorada amb un missatge que deia: «Si l’esperança és l’últim que mor i encara no l’he perdut, ¿de què em serveix la vida?», una imatge i unes paraules que van fer saltar totes les alarmes pel seu preocupant estat.

Notícies relacionades

Ara, la cantant ha reaparegut i ho ha fet després d’estar ingressada uns dies en una clínica de Navarra. Segons la revista ‘Semana’, la intèrpret, de 46 anys, ha estat acompanyada en tot moment de la família. Amb ells ha sortit del centre mèdic després de passar uns dies complicats. Ara que es troba millor ha tornat a casa, on s’acabarà de recuperar, afirma la publicació.

L’artista està passant per un moment complicat, tal com van revelar la mare i la germana a diferents mitjans. Tanmateix, han assegurat que Montero s’està recuperant i està centrada en el seu nou disc: «És la seva il·lusió més gran i està bolcada en la música i que tot surti bé».

Temes:

Famosos