Estrena a Los Angeles

Selena Gomez: «Tinc una relació saludable amb els meus terapeutes, així que comencem per aquí»

  • Al documental ‘Selena Gomez: My Mind & Me’ (‘Selena Gomez: mi mente y yo’), que estarà disponible des d’aquest divendres a Apple TV+, la cantant mostra el seu costat més vulnerable i humà

Selena Gomez: «Tinc una relació saludable amb els meus terapeutes, així que comencem per aquí»

EPC

2
Es llegeix en minuts

Durant l’estrena del seu nou documental, ‘Selena Gomez: My Mind & Me’ (‘Selena Gomez: mi mente y yo’), que va tenir lloc aquest dimecres a Los Angeles, Selena Gomez va parlar sobre els beneficis de la teràpia i com pot ajudar a fer del món un lloc millor a l’estar en tractament.

La cantant i gran defensora de la salut mental, que comparteix amb franquesa els seus triomfs i revessos en aquesta cinta que estarà disponible des d’aquest divendres a Apple TV+, mostra el seu costat més vulnerable i comparteix amb franquesa els seus triomfs i fracassos.

«Tinc una relació molt sana amb el meu terapeuta, així que comencem per aquí», va dir la intèrpret a ‘People’ aquest dimecres minuts abans de l’emissió del seu nou projecte a Apple TV+. Quan li van preguntar com veu el món actualment, l’artista va respondre: «Estic coneixent gent que té problemes i intento ajudar-los», i va afegir: «Fins i tot vaig anar a la Casa Blanca per a la cimera de la salut mental i... vull ser tan proactiva com pugui».

L’exnoia Disney va explicar també que filmar el nou documental, que presenta moments en què és a Londres, París i Kenya, va ser una manera de fer teràpia. «Totes les coses que estava experimentant a Kenya realment em van canviar la vida i em van commoure, i realment va ser una cosa amb què vaig notar que connectava», destaca Gómez. «I després anar a Londres i París, va ser realment complicat tenir aquests sentiments i estar en una indústria tan vanitosa».

Al documental, que es va gravar al llarg de quatre anys, entre el 2016 i el 2020, l’artista despulla les seves pors, les seves inseguretats i mostra sense filtres els seus moments de debilitat. «Estic molt cansada», comenta Gomez a la seva amiga Raquelle, estirada sobre ella en un cotxe a París. «¿Vols prendre’t els medicaments?», li pregunta sense obtenir resposta, «sé la resposta, però ho has de fer». En un altre moment, la intèrpret reflexiona: «Tot pel que he passat, serà aquí... Sé que aquest és el començament per mi».

Notícies relacionades

D’altra banda, el director del documental, Alek Keshishian, que va dirigir la cantant el 2015 en el seu vídeo musical ‘Hands to Myself’, va declarar a ‘People’ que «realment ha florit» i afegeix: «Crec que va passar de sentir la pressió de voler provar-se a si mateixa en aquesta transició d’estrella infantil a artista adulta jove. I crec que hi va haver molt dolor involucrat en aquesta transició. Ella ha passat òbviament per temps molt foscos, però ara, quan la veig, està millor del que mai l’he vista».

«Sempre em refereixo a Selena com l’estrella del pop més renuent que he conegut», continua. «A ella no li interessen en absolut els ornaments o el tipus d’extres que obtens al ser una estrella del pop. No li interessa anar al restaurant més popular, ni està interessada a deixar caure el seu nom per aconseguir coses», acaba dient Keshishian.