A Instagram

Blake Lively rebenta el negoci dels ‘paparazzis’ i ensenya fotos del seu embaràs

L’actriu, que espera el seu quart fill amb Ryan Reynolds, carrega contra la invasió de la seva intimitat

  • Ryan Reynolds es grava mentre li fan una colonoscòpia

  • Blake Lively i Ryan Reynolds esperen el seu quart fill

Blake Lively rebenta el negoci dels ‘paparazzis’ i ensenya fotos del seu embaràs
1
Es llegeix en minuts

L’actriu i model Blake Lively s’ha plantat i ha dit prou. La dona de Ryan Reynolds, que espera el quart fill de la parella, ha decidit rebentar el negoci dels ’paparazzis’ a costa de la seva vida privada i ha decidit que si algú havia de mostrar les imatges del seu embaràs seria ella.

La protagonista de ‘Ghosip girl’ ha optat per treure a la llum fotos de la seva panxa en diferents situacions (una de les quals junt amb la cantant i amiga Taylor Swift) en el seu compte d’Instagram.

«Aquí hi ha fotos de mi embarassada en la vida real, perquè els 11 paios que esperen fora de casa meva per veure un unicorn em deixin en pau», diu Lively en el seu missatge d’Instagram. «Ens espanten a mi i als meus fills», manifesta Lively, que es va casar amb Reynolds el 2012.

L’actriu també va agrair «a tots els altres tot l’amor i el respecte i per deixar de seguir comptes i publicacions que comparteixen fotos de nens».

Notícies relacionades

«Vostès tenen tot el poder contra ells», va escriure. «I gràcies als mitjans que tenen una ‘política de no nens’. Tots vostès fan la diferència».

L’estrella de Hollywood va revelar per primera vegada el seu embaràs la setmana passada a l’alfombra vermella durant la desena cimera anual de Forbes Power Women a la ciutat de Nova York.

Temes:

Famosos Embaràs