Els ‘oscars’ de la tele

Els millors vestits de l’alfombra vermella dels premis Emmy 2022

En la primera gala de tornada a la normalitat de l’Acadèmia de la Televisió dels EUA les estrelles s’han dividit entre els lluentons i la sobrietat clàssica, amb alguna picada d’ullet divertida al làtex

Els millors vestits de l’alfombra vermella dels premis Emmy 2022

AFP / REUTERS

  • ‘Succession’, ‘Ted Lasso’ i ‘The white lotus’, triomfadores dels Emmy

  • Mira els millors ‘looks’ de l’alfombra vermella dels Emmy 2021

3
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Després de la inauguració de la temporada d’alfombres vermelles del Festival de Venècia, la 74a edició dels premis Emmy suposen la ‘red carpet’ més anhelada dels fans de les sèries. Per fi, aquest any els guardons que celebren les millors produccions de la televisió han sigut amb públic i sense restriccions (tot i que amb la cartilla de vacunació al dia), al Microsoft Theatre a Los Angeles, Califòrnia, i amb el comediant Kenan Thompson, del programa ‘Saturday Night Live’, com a mestre de cerimònies.

La gala del 2020 es va fer virtualment i la de l’any passat, amb restriccions per l’augment de casos de covid-19, però ara la festa ha tornat al seu escenari habitual per primera vegada des del 2019. I les estrelles ho han celebrat amb glamur i elegància a cabassos.

Notícies relacionades

I és que molts dels vestits de la nit han anat carregats de lluentons, brillant com una autèntica bola de discoteca. Aquest va ser el cas d’Hoyeon Jung, d’‘El juego del calamar’, per exemple. En contrast, altres artistes s’han decantat per la sobrietat clàssica. Com no podia ser d’altra manera, Zendaya (‘Euphoria’) ha tornat a destacar (i a encertar-la), amb un Valentino personalitzat en negre, estil ‘vell Hollywood’. Finalment, també n’hi ha hagut que han jugat a sorprendre, amb bustos cònics, poca tela o molt làtex.

Passeu i vegeu els millors ‘looks’ de la gran nit de la televisió nord-americana:

Zendaya, de Valentino

La millor actriu en sèrie dramàtica, Zendaya, per la seva interpretació com a Rue Bennet a ‘Euphoria’, s’ha emportat també el premi a la més elegant. Gràcies al seu estilista, Law Roach, la jove actriu ja és una icona d’estil de la seva generació. També és la musa de la firma italiana, per a qui en aquesta edició ha comptat amb un disseny princesa en color negre i escot ‘strapless’. Un estil ‘old Hollywood’ amb el qual Zendaya es troba molt còmoda últimament. La seva llarga melena, d’inspiració dels 70, amb una diadema setinada en negre. I com a rematada, joies de Bvlgari, que per a alguna cosa també és el seu ambaixador.

HoYeon Jung, de Louis Vuitton

HoYeon Jung, d’‘El juego del calamar’, va celebrar la seva primera nominació a l’Emmy com una autèntica ‘it girl’. Ha escollit un brillant vestit lavanda, préssec, sàlvia i negre de Louis Vuitton. El tall, geomètric. La musa sud-coreana no només de la casa francesa, també d’Adidas i de Calvin Klein, portava els cabells semirecollits i el serrell pentinat cap a un costat, i rematat amb una forquilla al centre.

Lily James, de Versace

Lily James, que era nominada a l’Emmy 2022 a la millor actriu principal en una sèrie o pel·lícula limitada o d’antologia pel seu treball a Pam & Tommy, ha triomfat amb el seu ‘look’ trencador i sofisticat d’Atelier Versace. Un vestit ocre metal·litzat, amb la silueta característica de la casa de moda italiana, que es completava amb un cosset encotillat i detalls drapats a la cintura i el bust. L’actriu, que aquesta vegada no ha lluït la seva habitual melena rossa, sinó un color xocolata, a joc amb el model i també el maquillatge, semblava una autèntica deessa de carn i ossos.

Julia Garner, de Gucci

Julia Garner, la pròxima Madonna al cine, ha sigut una de les estrelles de la nit, i no només perquè s’ha alçat amb l’Emmy a la millor actriu de repartiment en sèrie dramàtica ‘Ozark’, sinó per un estilisme que ha fet parlar molt. Amb un impressionant vestit tub Gucci de vellut guarnit amb flors, ha mostrat el melic gràcies a un tall en forma de rombe a l’altura de l’estómac. L’actriu, de 28 anys i que ha acudit a la gala acompanyada del seu marit, Mark Foster, ha lluït la seva melena arrissada rossa desenfadada i ha completat el seu ‘look’ amb talons de plataforma color pell i arracades punxegudes de Swarovski.

Christina Ricci, de Fendi Couture

Definitivament Christina Ricci ha deixat enrere l’estil de Dimecres Addams per un altre de molt més natural. Per a aquesta ‘red carpet’ s’ha decantat per model de Fendi Couture, en color coure i amb molts lluentons, a joc amb el bolso. L’actriu de ‘Yellow Jackets’, ha completat el seu ‘look’ amb un tall ‘bob’ llis i serrell marcat.