11.000.000 d’euros

Messi compra una finca a Eivissa que està sense legalitzar

La mansió, de 568 metres quadrats, no té ni cèdula d’habitabilitat ni llicència final d’obres

Messi compra una finca a Eivissa que està sense legalitzar
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El futbolista argentí Leo Messi ha adquirit una finca a la localitat eivissenca de Sant Josep que no té ni cèdula d’habitabilitat ni llicència final d’obres, per la qual cosa l’immoble es troba en una situació d’irregularitat, segons ha informat ‘El Periódico de Ibiza’.

Per la mansió de 568 metres quadrats, que està ubicada en terra rústic agrícola, l’exdavanter del FC Barcelona i actual ariet del Paris Saint Germain va desemborsar 11.000.000 euros en una operació de compravenda que es va tancar davant notari el 3 de febrer a Barcelona.

Messi i la seva família ja van fer ús de la vivenda aquest estiu malgrat que aquesta es troba en una situació irregular.

Segons ha pogut saber el mitjà de comunicació eivissenc, el representant legal del futbolista que es va encarregar de l’operació de compravenda no tenia coneixement de la situació irregular de l’immoble.

Unes obres no permeses

Aquesta il·legalitat es deu a la denegació de la llicència final d’obra i de la cèdula d’habitabilitat a causa de la construcció d’unes habitacions al garatge de la mansió que no figuraven en el projecte inicial. Aquestes obres s’havien executat abans que Messi adquirís la finca, segons han explicat l’Ajuntament de Sant Josep a ‘El Periódico d’Eivissa’.

Notícies relacionades

Tot i així, el mateix Ajuntament ha indicat que es pot revertir aquesta situació irregular sempre que se suprimeixi aquesta part de les obres que no constava en el primer projecte.

Segons explica El Periódico de Ibiza, un advocat del futbolista s’ha posat en contacte per conèixer la solució perquè aquesta finca obtingui la cèdula d’habitabilitat necessària i compleixi tots els requisits de legalitat.

Temes:

Balears Messi