Problemes de salut

Hospitalitzat Travis Barker, marit de Kourtney Kardashian: «Que déu em salvi»

El bateria de Blink-182 va ser traslladat d’urgència en ambulància al centre mèdic de Cedars-Sinai

Hospitalitzat Travis Barker, marit de Kourtney Kardashian: «Que déu em salvi»

INSTAGRAM

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Dimarts passat unes fotografies en les quals es veia Travis Barker sent traslladat en ambulància, feien saltar les alarmes sobre el seu estat de salut.

El bateria de Blink-182 va començar a tenir forts dolors i rampes, per la qual cosa va decidir acudir a l’Hospital de West Hills, a Los Angeles, però després de sotmetre’s a una sèrie de proves, els metges van recomanar el seu trasllat a Cedars-Sinai, un centre mèdic especialitzat on està ingressat des d’aleshores.

El diagnòstic apunta que Barker té una pancreatitis, una inflamació del pàncrees que provoca intenses molèsties abdominals, nàusees i de vegades vòmits. Tot i que és una malaltia per a la qual hi ha tractament si es detecta a temps, existeix el risc que sigui una infecció crònica, en el cas de la qual no es cura o ni millora. Per això els seus familiars i éssers estimats s’han mostrat tan preocupats amb la situació.

Pregàries pel seu pare

Va ser la seva filla de 16 anys, Alabama, la que va demanar als seus seguidors a través d’Instagram que «els enviessin les seves pregàries». I el mateix Barker havia tuitejat hores abans la frase «Déu, salva’m».

Notícies relacionades

Una font pròxima a Barker explica a la revista ‘People’ que la dona de l’artista, Kourtney Kardashian, va estar al seu costat en tot moment, fins i tot durant el trasllat a l’hospital, mentre ell estava ajagut a la llitera. «Kourtney va estar molt preocupada ahir. Tots dos ho estaven», va assegurar.

El bateria continua recuperant-se al centre mèdic, on encara té per davant uns dies de proves i exàmens amb els quals s’espera determinar quin tipus de tractament haurà de seguir.

Temes:

Famosos