Estrella aterrida

Ariana Grande, assetjada de nou

  • L’assetjador de la cantant torna a irrompre al seu domicili el dia del seu 29è aniversari

  • Aharon Brown ha sigut arrestat amb càrrecs d’assetjament, robatori, danys a línies elèctriques, violació d’una ordre judicial i obstrucció

Ariana Grande, assetjada de nou
1
Es llegeix en minuts

L’assetjador d’Ariana Grande ha sigut detingut novament després d’irrompre a la casa de la cantant a Montecito, Califòrnia, el dia del seu 29è aniversari, segons informa ‘TMZ’.

Aharon Brown, que va violar repetidament les ordres de restricció de l’artista en el passat, va ser arrestat aquest diumenge amb càrrecs d’assetjament, robatori, danys a línies elèctriques, violació d’una ordre judicial i obstrucció, dels quals es va declarar innocent.

Brown ja va ser arrestat el setembre de 2021 després de presentar-se a la casa de l’estrella del pop a Los Angeles amb un gran ganivet de caça, suposadament cridant «Et mataré a tu i a ella» a Grande i el seu equip de seguretat.

Notícies relacionades

Després de l’incident, l’estrella de ‘Thank U, Next’ va suplicar al Tribunal Superior de Los Angeles que atorgués una ordre de restricció contra Brown. «Tinc por, per la meva seguretat i per la seguretat de la meva família», va dir llavors Grande al Tribunal Superior de Los Angeles. Grande va continuar: «Em temo que, en absència d’una ordre de restricció, el senyor Brown continuarà venint a casa meva i intentarà danyar-me físicament o assassinar-me a mi o a membres de la meva família».

Si bé es va atorgar l’ordre de restricció contra Brown, segons els informes, aquesta setmana, acaba de saltar-se l’ordre, segons assenyala el portal de notícies esmentat.