Pel Jubileu d’Isabel II

Meghan i el príncep Enric no assistiran a la tradicional salutació des del balcó de Buckingham

Només aquells que treballen com a part de la família reial britànica seran presents en la tradicional aparició

Meghan i el príncep Enric no assistiran a la tradicional salutació des del balcó de Buckingham

EFE / VAN DER WAL

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El príncep Enric, net de la reina, i la seva dona, Meghan Markle, viatjaran al Regne Unit el mes que ve per assistir a les celebracions organitzades en commemoració dels 70 anys de mandat d’Isabel II a Anglaterra.

Es desplaçaran fins allà per formar part de la festivitat, i ho faran al costat dels seus fills, Archie Harrison i Lilibet Diana, que va néixer a Califòrnia l’any passat, i visitarà per primera vegada la terra natal del seu pare.

No obstant, cap d’ells ha sigut convidat a unir-se a l’aparició pública al balcó del Palau de Buckingham, al costat de la resta de la família. Així ho ha decidit la monarca, que anunciava a través d’un comunicat oficial que «només hi assistiran els membres que treballen com a part de la família reial.»

Notícies relacionades

Això també exclou el príncep Andreu, fill de la reina, i apartat dels ‘royal’ per la seva presumpta associació amb Jeffrey Epstein, condemnat per delictes sexuals.

La salutació des del balcó tindrà lloc el dijous 2 de juny i, tot i que els ducs de Sussex no formaran part d’aquest esdeveniment, sí que s’espera veure’ls en altres celebracions com la desfilada d’aniversari, programat per al mateix dia, o la cavalcada especial que recorrerà el centre de Londres el diumenge 5 de juny, i marcarà el final de festa.