Retrat íntim

Tamara Falcó, nou fitxatge de Netflix

  • L’aristòcrata ha anunciat que protagonitzarà la seva pròpia docusèrie i que portarà per títol: ‘La marquesa’

Tamara Falcó, nou fitxatge de Netflix
1
Es llegeix en minuts

Després de la recent estrena del ‘reality’ de Netflix,Yo soc Georgina’, que resumeix la vida de la model Georgina Rodríguez, parella de Cristiano Ronaldo des del 2017, la plataforma d’entreteniment ha anunciat que està preparant un nou ‘reality’ de Tamara Falcó, amb el títol de ‘La marquesa’.

Als 40 anys, la filla d’Isabel Preysler i Carlos Falcó, marquès de Griñón, s’ha convertit des de fa una mica menys d’un any en marquesa de Griñón, ja que ha heretat el títol que li va deixar el seu progenitor, que va morir per covid el 20 de març del 2020.

De moment, se saben pocs detalls del projecte, tret que ja ha començat el rodatge. En el comunicat de premsa, Netflix explica que serà «una fotografia al natural de la vida de Tamara, una ‘celebrity’ gens corrent. Acompanyarem Tamara, la seva família i el seu entorn més pròxim per endinsar-nos en els seus projectes professionals i personals. Els seus amics i familiars acabaran de definir el retrat més íntim i pròxim de la marquesa de Griñón. Una aproximació a una persona de qui coneixem moltes coses, excepte com és al natural».

Notícies relacionades

«La millor recepta és fer les coses amb carinyo. Així us anuncio que la mev docusèrie arriba a @netflix ben aviat. #LaMarquesa», ha escrit la protagonista de la nova producció al costat d’una foto que sembla ser del rodatge, en què apareix asseguda en una cadira amb el logo vermell de Netflix.

Es pot assenyalar que la seva vida va experimentar un canvi radical quan va guanyar la quarta edició de ‘MasterChef Celebrity’. Des d’aleshores, l’aristòcrata no ha deixat de treballar com a imatge de firmes de moda, es va graduar a l’octubre del 2021 a l’escola Le Cordon Bleu i va obtenir el títol oficial de xef, així com que segueix de col·laboradora a ‘El hormiguero’ (Antena 3), amb Pablo Motos, Nuria Roca, Cristina Pardo i Juan del Val.