Artista devastada

Sinéad O’Connor reapareix en el funeral hindú pel seu fill Shane

  • La intèrpret irlandesa va haver de ser hospitalitzada després d’escriure missatges esquinçadors en els quals suggeria que planejava ‘seguir’ el seu fill, de 17 anys

Sinéad O’Connor reapareix en el funeral hindú pel seu fill Shane
1
Es llegeix en minuts

Sinéad O’Connor ha reaparegut aquest cap de setmana en un funeral hindú pel seu fill Shane, que va morir a principis d’aquest mes de gener als 17 anys. A la cerimònia, que ha tingut lloc al cementiri de Newlands Cross de Dublín, van assistir unes 50 persones, entre els quals es trobava el pare del jove Donal Lunny.

La intèrpret irlandesa va voler honrar el seu fill vestint colors vistosos, exactament de fúcsia. «Com ell hauria volgut». «Acabem d’acomiadar-nos del nostre bonic àngel, Shaney. Cerimònia hindú molt bonica. A Shane li haurà encantat», va escriure a les xarxes socials.

A més, O’Connor, de 55 anys, va revelar que havia col·locat un paquet de cigarrets al taüt del seu fill «en cas que no n’hi hagi cap al cel».

Notícies relacionades

Després de viure un dels moments més durs de la seva vida, com va ser el comiat del seu fill, la vocalista va haver de ser hospitalitzada després d’expressar missatges esquinçadors en els quals suggeria que planejava ‘seguir’ el seu fill: ‘He decidit seguir el meu fill. No té sentit viure sense ell. Només m’havia quedat per ell. I ara se n’ha anat». Més tard va assegurar als seus fans que estava bé i va tuitejar: «Ho sento. No hauria d’haver dit això. Estic perduda sense el meu fill i m’odio a mi mateixa».

El 8 de gener passat la cantant va confirmar que el seu fill Shane, de 17 anys, havia mort, després de dos intents de suïcidi. «El meu preciós fill, Nevi’im Nesta Shane O’Connor, la llum de la meva vida, ha decidit acabar la seva lluita terrenal i està amb Déu», va escriure en el seu perfil de Twitter, demanant que «ningú segueixi el seu exemple».

Temes:

Famosos