Estrena el 27 de gener

‘Soy Georgina’: 10 coses de la parella de CR7 que donen per a un ‘reality’ a Netflix

La Kim Kardashian espanyola demana pas al panorama televisiu amb un programa propi en què compartirà pla amb Cristiano Ronaldo i els seus fills

‘Soy Georgina’: 10 coses de la parella de CR7 que donen per a un ‘reality’ a Netflix

NETFLIX

8
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

«Hola, estareu tot el dia darrere, amb la camareta?». Amb un perfecte deix de Jaca, Georgina Rodríguez Hernández avança entre els focus de paparazzi al vídeo promocional amb què Netflix anuncia el nou ‘reality’. Un guió d’un conte de fades com és en veritat la vida de la “influencer’’ espanyola amb més milions de seguidors (i una de les 10 amb més influència en tot el món), model, ballarina, mare, empresària... i que des del 2016 és la parella de Cristiano Ronaldo, amb qui ja té una nena i, a la primavera, uns bessons.

Notícies relacionades

Però més enllà de la pirotècnia de portades, els ‘stories’ i les alfombres vermelles, se sap poc d’una de les famoses pàtries amb més glamur i zeros al portatalonaris. «Molts coneixen el meu nom, pocs saben qui soc», assegura la protagonista de ‘Soy Georgina’, «un retrat emotiu i en profunditat» de la dona que hi ha darrere d’Instagram i els grans titulars. La parella de CR7, que viu a Torí amb el futbolista, i on va començar a rodar-se el programa la primavera passada, anirà revelant davant els focus «tots els aspectes de la seva vida, des de la part més pública i coneguda fins a la més personal. Viurem el seu dia a dia, la seva maternitat, la relació de parella, els viatges, les festes...», explica la cadena, que confirma que tant el jugador com els seus fills tenen un pes destacat al ‘reality’, que s’estrenarà el dia 27 (casualment el dia que l’homenatjada complirà 28 anys).

Tot i que hi ha qui la compara amb Kim Kardashian, la seva vida es diferencia bastant. Per a mostra, aquests 10 capítols.

Espanyola i argentina

«El meu pare [exjugador i entrenador de futbol] és argentí i la meva mare és de Múrcia. Van anar a Buenos Aires amb la meva germana Ivana [nascuda a Granollers el 1992] perquè elles coneguessin la família del meu pare. Van decidir quedar-se un temps allà i vaig néixer jo. El meu pare va intentar convèncer la meva mare per viure a l’Argentina, però no ho va aconseguir i, quan jo tenia un any, van tornar a Múrcia. Després, ens vam traslladar a viure a Jaca», ha explicat la «model» (com es defineix a si mateixa Georgina), en una de les poques entrevistes que ha concedit fins ara. Dels 3 als 17 anys va viure al municipi d’Osca, on, durant més d’una dècada va anar a classes de ball a l’Acadèmia de dansa de Susana Ara. Aquest centre, a més de la catedral i una botiga de txutxes de la ciutat apareixen al ‘docu-reality’.

El ballet, la seva primera passió

«El ballet ha modelat el meu cos i la meva personalitat. La disciplina que la dansa em va exigir no només es reflecteix al meu cos, sinó també en la meva forma de ser», ha confessat a ‘Women’s Health’. Durant 15 anys va estudiar ballet clàssic, que continua practicant a tall d’entrenament habitual [els vídeos amb les seves rutines de dansa van ser un ‘hit’ del confinament], perquè, a més, li aporta valors «com l’amor per totes les formes d’art, el companyerisme, la disciplina i la importància de portar una vida sana». Per tot això, les seves filles també el practiquen.

Feta a si mateixa

Amb 18 Georgina va decidir sortir de Jaca i buscar-se la vida. La seva primera feina va ser de cambrera a Osca. Quan va estalviar una mica de diners, va comprar un bitllet i es va plantar a Madrid. Tenia 19 anys quan va ser dependenta a Massimo Dutti. Fins que va deixar la botiga durant quatre mesos per viatjar a Anglaterra per aprendre anglès (va estar d’‘au pair’ a Bristol). A la tornada, va estar a la botiga Prada d’El Corte Inglés abans d’aterrar a la ‘boutique’ de Gucci, on un dia del 2016 va entrar per la porta Cristiano Ronaldo i va posar la seva vida potes enlaire. Ara és ella la que vesteix de Gucci, Hermès, Louis Vuitton o Dior a les fotos que puja a les xarxes socials. «He treballat molt i he tingut una vida sacrificada i l’univers m’ha recompensat amb el més gran: una família bonica», ha dit a ‘InStyle’.

Un ‘crac’ per parella

Cinc anys, del 2010 al 2015, va estar la llavors estrella del Reial Madrid, CR7, sortint amb la supermodel Irina Shayk, en una relació que la galeria no va acabar de creure’s. Tan sols un any després de la ruptura sonada el futbolista va conèixer la dona de la seva vida i l’estabilitat familiar en aquella trobada fortuïta en una botiga de luxe de Madrid en què la ballarina treballava com a dependenta. «Dies després ens vam tornar a veure a l’esdeveniment d’una altra marca i va ser llavors quan vam poder parlar en un ambient relaxat. Va ser amor a primera vista per a tots dos (...). Em va cridar l’atenció l’altura, el cos i la bellesa. Estava tremolant davant ell, però es va encendre una espurna. Soc molt tímida i em vaig agitar davant una persona que, amb una sola mirada, em va tocar profundament. Després la forma en què Cristiano em tracta, em cuida i m’estima va fer la resta», va explicar anys després.


Supermama

Fruit de la seva relació amb Cristiano, el 2017 va néixer la seva primera filla, Alana Martina dos Santos Aveiro. La petita era la quarta filla del davanter i la primera no concebuda per gestació subrogada. Abans, havien nascut els seus germans Cristiano JR (2010) i els bessons Eva Maria Dos Santos i Mateo (2017). Actualment, Georgina i Ronaldo (36 anys) estan esperant bessons, un nen i una nena, que naixeran a la primavera.

Model d’alta volada

De totes les seves facetes professionals, amb la que més s’identifica Georgina és amb la de model, professió en què va començar a triomfar arran del seu festeig amb CR7. Quan va començar a sortir amb el davanter la van acomiadar de la feina, però va fitxar de seguida per l’agència U Models (la mateixa en què hi ha Bar Refaeli). Gràcies als seus 170 centímetres d’altura, les seves mesures de 85– 62– 90 i els seus 61 quilos de pes, ha sigut portat a ‘Women’s Health’, ‘Harper’s Bazaar’, ‘Love’, ‘L’Officiel’, ‘Cosmopolitan’...). Així mateix, és imatge de diverses marques, com Sheglam, Gisada, Armani, Effek... i ambaixadora internacional de la joieria Chopard.

‘Influencer’ d’‘influencers’

Amb els seus gairebé 30 milions de seguidors a Instagram, Georgina Rodríguez pot presumir de ser una de les espanyoles més influents del panorama internacional. S’estima que la seva fortuna ascendeix a gairebé nou milions d’euros (la tarifa dels seus ‘posts’ no baixa dels 8.000 euros i el ‘cash’ per entrevista realitzada són uns 100.000 euros). Per això, pot permetre’s caríssims regals al seu noi, com el cotxe valorat en 180.000 euros que li va comprar pel seu aniversari.

Empresària amb marca

Com tota bona ‘‘influencer’’, Georgina també ha llançat –el febrer passat– la seva pròpia marca de roba, Om By G, en aquest cas pensada per a moments ‘casual’ o esportius, però exclusius i de luxe. El seu primer model, un xandall ‘total xarxa’ [a 108,95 euros cada una de les dues peces] va volar, de seguida de les prestatgeries virtuals, però va anunciar que estava treballant per presentar nous dissenys.

Solidària

Rodríguez, que es considera a si mateixa com una persona «creient i molt familiar» (només cal repassar el seu Instagram), també demostra de tant en tant el seu vessant solidari, com la col·laboració que manté des de fa temps amb la fundació Nuevo Futuro, que ajuda nens i joves sense llar, i amb el banc d’aliments FESBAL.

Alfombres vermelles i televisió

Des que viu amb la seva gran família a Torí, la model s’ha convertit en una estrella local i la conviden a totes les inauguracions, esdeveniments i festivals, als que acudeix sola o de la mà de Ronaldo. Ja s’ha convertit en una d’habitual del Festival de Cannes, on brilla especialment pels seus estilismes, com el del mes de juliol passat, quan va lluir un vestit marró cafè amb una gran obertura a la faldilla de Jean Paul Gaultier. A Espanya, ha participat en el concurs televisiu ‘Mask Singer’, i també ha exercit de copresentadora a Sanremo. En aquest famós festival la de Jaca es va atrevir a entonar, amb bastant encert, una cançó. També ha participat en una gala de premis MTV, on va ser l’encarregada d’entregar un guardó a Rosalía.