Isabel Preysler frustra els plans de casament de Tamara Falcó amb Íñigo Onieva

La marquesa de Griñón confessa que ja està preparada per fer un pas important amb el seu nòvio i pujar a l’altar

Isabel Preysler frustra els plans de casament de Tamara Falcó amb Íñigo Onieva
1
Es llegeix en minuts

Més enamorats que mai i després d’un any de relació en què hem sigut testimonis directes de la seva complicitat i el seu amor, sonen campanes de casament per a Tamara Falcó i Íñigo Onieva. Una possibilitat davant la qual la marquesa de Griñón es mostra encantada, i en una de les seves últimes aparicions públiques confessava que ja està preparada per fer un pas tan important amb qui sens dubte ha demostrat ser la seva mitja taronja.

No obstant, i malgrat l’estreta relació que manté amb el seu ‘gendre’ –de qui sempre diu meravelles–, Isabel Preysler sorprenia tothom en una recent entrega de premis a l’assegurar que no veia necessari que la seva filla es casés amb l’enginyer, demostrant un cop més el seu tarannà obert i modern. I és que ella mateixa, després de sis anys d’amor amb Mario Vargas Llosa, ha revelat que estan tan bé així que no veu la necessitat de passar per l’altar.

Notícies relacionades

Unes declaracions que han fet parlar molt i sobre les quals ni Tamara ni el seu nòvio s’han pronunciat de moment. Disfrutant del pont a Madrid pels seus compromisos professionals, l’enamorada parella ha disfrutat d’un dinar per dos en un conegut hotel de la capital i, amb un somriure divertit sota la mascareta, han evitat confessar què els sembla que Isabel Preysler hagi assegurat públicament que no tenen la necessitat de casar-se.

La marquesa de Griñón ha presumit de la seva felicitat al costat d’Íñigo –d’allò més ‘casual’ amb gorra i un abric blau marí– però sense explicar com passaran el Nadal ni què li sembla que el seu germà Julio José hagi fet públic el seu desig de ser pare. Molt seriosa, Tamara ha pujat ràpidament al cotxe amb el seu nòvio sense aclarir tampoc què hi ha de cert en les informacions que apunten que la seva firma de casament estaria tenint pèrdues econòmiques.