En plena lluita contra el càncer

Isabel Torres sorprèn a les xarxes amb un missatge optimista

  • La protagonista de ‘Veneno’ no es dona per vençuda després d’anunciar que li queda poc temps de vida

Isabel Torres sorprèn a les xarxes amb un missatge optimista
1
Es llegeix en minuts

Fa unes setmanes, Isabel Torres va consternar el públic a l’anunciar en un programa de televisió que li quedaven dos mesos de vida. Lluny d’enfonsar-se, l’actriu i presentadora s’ha mostrat optimista a les xarxes.

La protagonista de la sèrie ‘Veneno’ ha reaparegut en el seu compte d’Instagram on ha compartit un vídeo en què assegura que serà l’últim. «Aquest és l’últim vídeo que faré de moment per als meus seguidors, per tots els meus fans», va apuntar. «I el deixaré penjat a la xarxa perquè he estat molt malaltona i volia dir-vos com estic. He tingut una miqueta més de metàstasi als ossos i per això he estat ingressada a l’hospital, tot i que ara estic a casa de la meva millor amiga», va escriure l’artista, tot un referent de la lluita LGTB.

Notícies relacionades

A més, la canària, sense perdre l’optimisme en cap moment, ha tornat a llançar un nou missatge carregat de significat i amb tocs d’humor: «Quan la vida es posi grisa, posa’t un vermell p*tot.. un vermell passió», ha escrit al costat d’una instantània en què apareix somrient.

Com era d’esperar, les xarxes es bolquen en tot moment amb l’artista. A més del seu exèrcit de fans incondicionals, amics i companys de professió com Los Javis, Jedet, Daniela Santiago, Bibiana Fernández i Paula Echevarría, entre altres, li han donat suport. 

Temes:

Famosos