En el punt de mira

Investiguen Naomi Campbell per un possible frau en la seva oenagé

  • L’organisme de control d’organitzacions benèfiques analitzarà si la model, que exerceix d’administradora, i els seus comissaris «han exercit adequadament les seves responsabilitats legals sota la llei de caritat», i investigarà els pagaments que s’han fet

Investiguen Naomi Campbell per un possible frau en la seva oenagé
1
Es llegeix en minuts

Fashion for Relief, l’organització benèfica de moda creada per Naomi Campbell ha sigut objecte d’una investigació per part de l’organisme de control d’organitzacions benèfiques per problemes de mala gestió de les seves finances.

L’esmentada entitat examinarà si la model, que n’és l’administradora, i els seus comissaris «han exercit adequadament les seves responsabilitats legals sota la llei de caritat», i investigarà els pagaments que s’han fet.

Segons la revista ‘People’, està previst que s’analitzin també les despeses de l’oenagé i la gestió per part dels seus comissaris, inclosa la falta de presentació dels comptes anuals legals.

La model britànica, de 51 anys, va fundar Fashion for Relief el 2005 amb l’objectiu de recaptar fons per als nens pobres del món, i durant aquests anys ha obtingut grans guanys a través de la macrodesfilada amb finalitats benèfiques que celebra de forma anual.

Notícies relacionades

Fashion for Relief porta anys organitzant ostentoses festes per recaptar fons per als seus socis benèfics. Un exemple va ser la gala que es va celebrar el 2019 durant la Fashion Week de Londres, al Museu Britànic amb una espectacular desfilada, un exclusiu sopar i una subhasta d’art a què, a més de Campbell, van assistir nombroses cares conegudes com Pierce Brosnan, Jennifer Aniston i Alexa Chung...

De fet, la Comissió de Caritat per Anglaterra ha mantingut discussions privades amb Fashion for Relief aquest últim any sobre una «sèrie de preocupacions regulatòries», inclosa la presentació tardana dels comptes, possibles conflictes d’interessos i debilitats al voltant dels controls financers.