AL PALAU GRIMALDI

Els fills d’Albert de Mònaco i Charlene deixen d’anar a l’escola

  • Davant l’increment de contagis per coronavirus, els prínceps han decidit que els bessons assisteixin a classes ‘online’ al palau juntament amb quatre nens del seu curs

Els fills d’Albert de Mònaco i Charlene deixen d’anar a l’escola
1
Es llegeix en minuts

Malgrat que el setembre passat, els fills d’Albert i Charlene de Mònaco, els bessons Jacques i Gabriella, de 7 anys, van començar el curs escolar amb plena normalitat a l’escola privada François d’Assise-Nicolas Barré, des de fa un parell de setmanes han deixat d’assistir a classes de manera presencial per passar a rebre la seva educació des de casa. 

Segons ha explicat el mateix príncep a la revista ‘Paris Match’, la decisió que els petits no vagin a l’escola la va prendre ell amb la seva dona a causa del fort increment de contagis per coronavirus. De fet, al comprovar que la situació està empitjorant, el matrimoni va decidir habilitar una sala del palau Grimaldi perquè assisteixin a les classes ‘online’.

Perquè els petits no estiguin sols i puguin relacionar-se amb altres nens, les classes les fan juntament amb quatre nens del seu mateix curs. «Amb la princesa Charlene hem pres aquesta decisió d’adaptar aquest dispositiu en una sala més gran per acollir sis nens, des que vam comprendre que la situació perduraria», ha assenyalat el príncep.

Notícies relacionades

D’aquesta manera, els bessons tan sols aniran a l’escola per rebre classes de natació. D’altra banda, Albert ha volgut deixar clar que, quan millori la situació, els seus fills tornaran a les classes presencials.

L’última aparició pública dels bessons va ser divendres passat en els actes oficials amb motiu del Dia Nacional de Mònaco. Davant l’absència de la princesa Charlene, els nens van protagonitzar l’anècdota de la jornada a l’aparèixer, des d’un dels balcons de palau, mostrant uns cartells escrits per ells mateixos i dirigits a la seva mare en els quals li deien que la troben a faltar.

Temes:

Coronavirus