FAMÍLIA A LA GRENYA

S’ajorna el judici entre Ernest de Hannover i el seu fill

  • L’aristòcrata alemany exigeix al seu primogènit la devolució dels castells de Marienburg i Calenberg, així com el Palau del Príncep de la localitat de Herrenhausen

S’ajorna el judici entre Ernest de Hannover i el seu fill
1
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

Estava previst que aquest dijous tingués lloc el judici entre Ernest de Hannover i el seu fill gran, Erns August (fruit del matrimoni de l’alemany amb la seva primera dona, Chantal Hochuli), alTribunal Regional de la capital de la Baixa Saxònia per resoldre el plet que tenen sobre el patrimoni familiar.

No obstant, s’ha hagut de posposar i caldrà esperar fins a la pròxima primavera perquè pare i fill es vegin les cares al jutjat. Tal com ha avançat RND, la cita legal del cap de la casa güelfa i el seu hereu s’ha ajornat fins al 24 de març del 2022.

Sembla que l’advocat del jove va renunciar al cas recentment i el nou lletrat que ara és al capdavant de la seva defensa va sol·licitar que la data fos posposada.

Notícies relacionades

Segons ha manifestat la portaveu del tribunal regional de Hannover, Annika Osterloh, el nou advocat d’Ernst August necessita un període per preparar el cas i per això no serà fins a d’aquí quatre mesos quan se celebri finalment el judici.

A més, Osterloh ha assenyalat que una cita d’aquest tipus es pot cancel·lar o reprogramar per «raons importants», entre les quals s’inclou la renúncia d’un lletrat, com ha passat en aquest procés judicial, en el qual l’aristòcrata, de 67 anys, exigeix al seu primogènit la devolució dels castells de Marienburg i Calenberg així com el Palau del Príncep de la localitat de Herrenhausen.

Temes:

Famosos