Cerimònia privada

La reina Isabel assisteix al bateig de dos besnets

  • Els rumors sobre la salut de la monarca britànica no s’aturen després del seu recent ingrés hospitalari

La reina Isabel assisteix al bateig de dos besnets

EFE / WILL OLIVER

1
Es llegeix en minuts

La reina Isabel d’Anglaterra va assistir aquest diumenge a una cerimònia religiosa privada per celebrar el bateig de dos dels seus besnets, segons va informar una agència de notícies britànica. Els rumors sobre la salut de la monarca, de 95 anys, no s’aturen. Especialment després del seu breu i recent ingrés hospitalari, de què el palau de Buckingham no va fer cap comentari més enllà que es tractava d’unes proves preliminars sobre una malaltia no especificada. Els metges van aconsellar que cancel·lés la majoria dels compromisos des d’aleshores.

Notícies relacionades

El 14 de novembre, la monarca va marxar de la cerimònia del dia del Record per un dolor a l’esquena que, segons fonts del palau, no estava relacionat amb la malaltia que la va portar a l’hospital. El 17 de novembre, va ser fotografiada dreta i somrient a casa seva al castell de Windsor mentre parlava amb part del seu equip.

La cerimònia d’avui va tenir lloc al Royal Lodge. Un dels besnets era el primer fill de la princesa Eugènia, filla del príncep Andreu. L’altre era el tercer de Zara Tindall, filla de la princesa Anna.