A Madrid

Sara Carbonero i Kiki Morente, enxampats en un sopar romàntic

  • Després de diversos mesos de relació per fi, surt a la llum la primera imatge pública de la periodista i el ‘cantaor’

Sara Carbonero i Kiki Morente, enxampats en un sopar romàntic
1
Es llegeix en minuts

Després de continus rumors de ruptura, per fi ha sortit a la llum la primera foto que confirma la relació entre Sara Carbonero i Kiki Morente.

La revista ‘Semana’ ha publicat aquest dimecres les imatges més buscades de la parella del moment, en les quals es contempla com la periodista i el ‘cantaor’ disfruten d’un sopar en un conegut restaurant de Madrid.

A més de la portada, a l’interior de la publicació destaca una sèrie d’instantànies en les quals la parella malgasta carinyo i complicitat durant la seva romàntica cita.

Notícies relacionades

Han passat més de dos mesos des que l’esmentat setmanari publiqués la notícia de la relació entre l’exdona d’Iker Casillas i el germà d’Estrella Morente. Segons va destacar llavors la publicació, Vicky, una amiga de tots dos, va ser l’encarregada de presentar-los, i des d’aleshores va sorgir l’amor.

Respecte al músic, alguns mitjans asseguren que no porta massa bé la pressió mediàtica durant els mesos passats d’estiu, tot i que, no obstant, fa unes setmanes l’artista va assegurar que ell i Sara «s’estaven deixant portar».