Entrevista a ‘People’

Albert de Mònaco apaivaga els rumors de crisi matrimonial: «Charlene no se’n va anar enfadada, no es va exiliar»

El príncep Albert trenca el seu silenci per respondre a les especulacions sobre la seva relació i els problemes de salut de la seva dona

Monaco s Prince Albert (L) embraces Princess Charlene during the Monte-Carlo Gala for the Global Ocean in Monaco on September 28  2017    AFP PHOTO   YANN COATSALIOU

Monaco s Prince Albert (L) embraces Princess Charlene during the Monte-Carlo Gala for the Global Ocean in Monaco on September 28 2017 AFP PHOTO YANN COATSALIOU / YANN COATSALIOU

3
Es llegeix en minuts
El Periódico

En una sorprenent entrevista concedida a la revista ‘Peolple’, el príncep Albert de Mònaco (63) ha sortit al pas dels constants rumors sobre una possible crisi en el seu matrimoni amb Charlene (43), que des de maig és a Sud-àfrica tractant de superar una greu infecció d’orelles, nas i coll per la qual ha hagut de ser intervinguda en diverses ocasions, l’última l’agost passat, motiu pel qual els metges desaconsellen que viatgi amb avió. «Fins que la pressió de les orelles no s’iguali no podria suportar un vol per sobre dels 20.000 peus d’altura», va explicar ella mateixa en una entrevista concedida al canal News24. 

El recent viatge d’Albert amb els bessons Jacques i Gabriella, de 6 anys, a finals d’agost, no va apaivagar les aigües, ja que Charlene va publicar unes fotos en el seu compte d’Instagram on la família apareixia una mica distant, i ella, molt demacrada. «Estic molt emocionada de tenir la meva família de tornada amb mi», va assegurar llavors la princesa, que pocs dies després va haver de ser ingressada per un desmai

Per això, per deixar les coses clares, el fill de Rainier i Grace Kelly aclareix: «¡No se’n va anar de Mònaco enfadada!». «No se’n va anar perquè estigués enutjada amb mi o amb algú altre. Volia viatjar a Sud-àfrica per reavaluar la tasca de la seva Fundació allà i agafar-se un temps lliure amb el seu germà i alguns amics», explica el príncep a la revista. I continua: «Se suposava que només seria una estada d’una setmana, un màxim de 10 dies, però a causa que tenia aquesta infecció, van sorgir totes aquestes complicacions mèdiques».

Viatge al maig

L’exnedadora olímpica va viatjar a Sud-àfrica, el seu país des dels 11 anys, a mitjans de maig i va estar fent un safari per la província de KwaZulu-Natal per promoure el final de la caça furtiva de rinoceronts mitjançant la fundació que porta el seu nom. Però aviat va començar a experimentar complicacions relacionades amb un procediment d’elevació de pit i empelt ossi a què s’havia sotmès abans de la seva arribada com a preparació prèvia per posar-se uns implants a la boca. Patia una severa infecció otorrinolaringològica, i des d’aleshores ha hagut de ser ingressada diverses vegades i s’ha sotmès a diverses cirurgies, inclosa una a finals de juny que va fer que no poguessin celebrar el seu desè aniversari de casament (l’1 de juliol), i una altra intervenció de quatre hores que li van practicar el 13 d’agost passat.

Per això, Albert recalca en la seva entrevista: «Ella no es va exiliar. Va ser un problema mèdic que va haver de ser tractat».

No obstant, tants mesos d’absència a Mònaco lluny del seu marit i dels seus fills van provocar tota mena d’especulacions. Ara Albert considera que «probablement hauria d’haver abordat» els rumors abans. «Però m’estava concentrant a cuidar els nens», afirma a ‘People’. «I vaig pensar que segurament acabarien desapareixent. Si intentes respondre tot el que surt, estaria constantment responent, i és una pèrdua de temps».

Llesta per tornar a casa

Notícies relacionades

Ara lamenta el caire que ha agafat l’assumpte i el preu que està pagant la seva família: «Per descomptat que li afecta a ella, per descomptat que m’afecta a mi. Llegir males notícies sempre és perjudicial... Som un blanc fàcil, fàcil d’assolir, perquè estem molt sota l’ull públic».

Malgrat tots els comentaris que es van publicar després de la recent reunió familiar a Sud-àfrica i la posterior i sobtada visita a l’hospital de Charlene, Albert de Mònaco confirma que la seva família està mirant de mantenir una actitud positiva i concentrar-se en la recuperació de la princesa. «Ella està llesta per tornar a casa. Fins i tot diu de broma que està llesta per ficar-se de polissó en un barco per tornar a Europa», diu el príncep.