Última víctima dels ‘likes’

Mor la tiktoker Kubra Dogan al caure d’un edifici de 50 metres mentre gravava un vídeo

Una cosina de la ‘‘influencer’’ turca l’estava gravant quan es va trencar una coberta del terrat i va caure al buit

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

És l’última víctima dels ‘likes’: la tiktoker turca Kubra Dogan va morir al caure de nou pisos mentre posava per a un vídeo en un terrat d’Istanbul (Turquia). L’estava gravant la seva cosina Helen, de 16 anys, quan la ‘influencer’ es va precipitar al buit a 50 metres d’altura. 

Kubra Dogan, de 23 anys, era de visita en un apartament familiar, segons informa el ‘Daily Mail’. Cap al tard, les dues cosines van pujar al terrat per fer-se selfies amb la posta de sol. Mentre Helen gravava la seva cosina, Kubra es va asseure al caire del terrat sobre una coberta de plàstic. Durant el vídeo es pot veure com Helen s’enfoca a si mateixa un moment per parlar a càmera i torna a capturar la seva cosina just quan el plafó de plàstic es trenca i la tiktoker desapareix. 

Notícies relacionades

La família de Kubra ha assegurat que «no es rendiran» fins que el responsable d’instal·lar els plafons sigui portat davant la justícia, afegeix el ‘Daily Mail’.

Segons un estudi global realitzat per investigadors de la Biblioteca Nacional de Medicina dels Estats Units i publicat el 2018, un total de 259 persones van perdre la vida mentre es fotografiaven entre el 2011 i el 2017. La majoria d’autoretrats mortals van tenir lloc en cims, gratacels, llacs i amb algun mitjà de transport pel mig. La mitjana d’edat de les víctimes va ser de 22 anys, i el 50% tenia entre 20 i 29 anys, i el 36%, entre 10 i 19 anys.

Temes:

TikTok