«AMOR VALENT»

Risto Mejide llança un missatge de recolzament a Laura Escanes

  • Després de la decisió de la ‘influencer’ d’abandonar les xarxes, el seu marit li envia unes paraules d’ànim amb declaració d’amor inclosa

alianzas-2-660

alianzas-2-660

1
Es llegeix en minuts

Laura Escanes ha anunciat al seu perfil de Twitter que abandonaria les xarxes socials «per salut mental». «Estaré desconnectada de les xarxes unes setmanes. Moltes coses en molt poc temps i no puc fingir que soc forta sempre. Us estimo», va assenyalar la ‘influencer’, de 25 anys.

I com no podia ser de cap altra manera, la catalana ha rebut infinitat de missatges per part dels seguidors, entre els quals destaca molt especialment el del seu marit, Risto Mejide, que ha volgut fer públic el seu recolzament incondicional amb una declaració d’amor inclosa.

Notícies relacionades

«El meu amor és valent. I això em fa admirar-la encara més. #toelrrato al teu costat, recolzant-te incondicionalment», ha escrit el comunicador, de 46 anys, al costat d’una instantània de la parella que es fa un petó davant un gran finestral amb unes impressionants vistes.

 Nombroses cares conegudes han volgut unir-se a les paraules d’ànim del presentador a la seva dona. «L’amor que és de veritat sempre és valent perquè és entregar-se a l’altre sense barreres. ❤️❤️❤️❤️», ha comentat Carme Chaparro. «Un petó enorme als dos!! ❤️❤️», ha escrit Cristina Cifuentes, mentre que Pilar Rahola ha assenyalat: «El teu amor és veritat. I la veritat inclou tots els adjectius .»