‘PREMIER’ PROLÍFIC

Boris Johnson serà pare del seu setè fill al desembre

Boris Johnson serà pare del seu setè fill al desembre
1
Es llegeix en minuts

El Primer Ministre Britànic, Boris Johnson, i la seva dona, Carrie Symonds, esperen el seu segon fill en comú. Així ho ha confirmat la publicista i relacions públiques des del seu compte d’Instagram, on mesos enrere va assenyalar que havia patit un avortament que la va deixar deprimida. «A principis d’any, vaig tenir un avortament espontani que em va deixar el cor trencat. Els problemes de fertilitat poden ser molt difícils per a moltes persones, especialment quan en plataformes com Instagram pot semblar que tot va bé», va escriure Symonds, que és filla d’un dels fundadors del diari ‘The Independent’.

No obstant, ara la parella espera feliç l’arribada del seu segon nadó, que està previst que neixi el pròxim mes de desembre. En realitat es tracta del segon fill per al matrimoni, però el setè per al primer ministre.

«Esperant el nostre nadó arc de Sant Martí aquest Nadal. Em sento increïblement beneïda per estar embarassada de nou, però també estic nerviosa», ha escrit Symonds, de 31 anys, 23 menys que Johnson.

Notícies relacionades

 El romanç entre Johnson i Symonds es remunta al 2018, quan el líder dels ‘tories’ exercia de secretari d’Exteriors i ella acabava d’abandonar el seu lloc en el gabinet de premsa del Partit Conservador. El febrer del 2020 la parella va anunciar el seu compromís i que esperaven al seu primer fill, al qual van posar de nom Wilfred Lawrie Nicholas, que va néixer el 29 d’abril, en ple confinament. Un mes després, el 29 de maig, la parella es va casar en una cerimònia secreta a la catedral catòlica de Westminster.

Pel que fa a Johnson, abans de final d’any es convertirà en pare del seu setè fill. Del seu anterior matrimoni amb l’advocada Marina Wheeler van néixer quatre dels seus fills: Lara, Milo, Cassia i Theodore. Així mateix, al ministre britànic se li atribueix també una filla fora del matrimoni, fruit de la seva relació amb la consultora d’art Helen Mancintyre. De fet, els mitjans britànics solen fer broma que ni ell sap els fills que té atesa la quantitat de relacions extramaritals que li han atribuït.

Temes:

Boris Johnson