Amb algunes absències

El rei Felip VI inaugura la temporada de navegació a Mallorca

El monarca, Letizia, Elionor i Sofia es van instal·lar dissabte al palau de Marivent

El rei Felip VI inaugura la temporada de navegació a Mallorca

Raúl Terrel / Europa Press

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La família reial va aterrar aquest dissabte a Mallorca per començar la seva vacances públiques de manera oficial a l’illa. Felip, Letizia, Elionor i Sofia es van instal·lar dissabte al palau de Marivent després d’una setmana marcada per la trista pèrdua de l’àvia paterna de la reina, Menchu Álvarez del Valle.

Aquest mateix matí de diumenge, en la vigília de l’arrencada de la 39è edició de la Copa del Rei Mapfre de vela, el Rei ha inaugurat la temporada de navegació. Amb molta disposició s’ha dirigit a l’estació militar de Porto Pi, on l’esperava l’embarcació de l’armada AIFOS, amb la qual competeix cada any.

Carinyosa rebuda

Notícies relacionades

Felip ha tingut una rebuda molt carinyosa per tots el membres de la tripulació, que esperaven l’arribada del cap de l’Estat a bord. El que ha cridat l’atenció és l’absència de la seva família una vegada més. Ni la seva dona ni les seves filles han acompanyat Felip a port per acomiadar-se d’ell, com ha passat en ocasions anteriors.

Al voltant de dos quarts d’una del matí, el Rei ha pujat a bord de l’embarcació per realitzar els entrenaments previs a la competició. Felip s’ha mostrat molt somrient i emocionat de continuar practicant una de les seves passions, la vela

Temes:

Felip VI