26 ANYS

María Isabel: «Pateixo ansietat i és complicat lluitar amb això diàriament i més en aquest món...»

  • La cantant, que va guanyar Eurovisió Júnior 2004 amb ‘Antes muerta que sencilla’ ha anunciat a Instagram que es retira de la música per problemes d’ansietat

María Isabel: «Pateixo ansietat i és complicat lluitar amb això diàriament i més en aquest món...»
1
Es llegeix en minuts

María Isabel López Rodríguez, coneguda artísticament com a María Isabel, ha anunciat que deixa el món de la música perquè pateix ansietat. En el seu compte d’Instagram, la cantant, que va guanyar Eurovisió Júnior 2004 amb ‘Antes muerta que sencilla’, ha compartit una publicació en què confessa els seus problemes amb l’ansietat.

La jove, de 26 anys, ha explicat que se’n va «de tot això que una vegada» va estimar perquè «avui dia estar en la indústria se’m fa molt complicat. És dur, i em fa ràbia, i més jo que mai he deixat de lluitar». «Podria dir que tornaré, però això només passarà si acabo d’entendre el funcionament d’això», afirma la cantant. Per finalitzar el comunicat, María Isabel ha agraït a totes les persones que no l’han deixat sola en aquest camí des de fa 17 anys fins aquí».

Notícies relacionades

Una de les millors gimnastes del món, Simone Biles, anunciava també aquest dimecres que l’excessiva pressió que patia ha provocat que es retiri de la final dels Jocs Olímpics de Tòquio 2021 per equips i hagi renunciat a defensar l’or en la prova individual. Durant els Jocs va manifestar que pateix ansietat i va reconèixer que ha de lluitar diàriament contra «els dimonis del seu cap». 

Davant aquesta decisió, el cantant Justin Bieber, va expressar a les seves xarxes socials: «Quan el que normalment estimes comença a robar-te l’alegria, és important que fem un pas enrere per avaluar per què». Així mateix, afegia: «La gent va pensar que estava boig per no acabar la gira de ‘Purpose’, ¡però va ser el millor que vaig poder haver fet per la meva salut mental! Orgullós de tu Simone Biles», acaba dient.

Temes:

Famosos