AL·LEGAT A FAVOR DE LES CORBES

La filla de Boris Johnson posa en llenceria per a ‘Tatler Magazine’

  • Lara Johson-Wheeler protagonitza una sessió de fotos per a l’edició de setembre de ‘Tatler Magazine’, en què s’empodera i posa amb roba interior per reivindicar la figura ‘curvy’

  •  La jove, de 28 anys, mostra orgullosa la silueta en unes fotografies en blanc i negre, que veuran la llum a finals del mes d’agost

La filla de Boris Johnson posa en llenceria per a ‘Tatler Magazine’
2
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

Lara Leticce Johnson-Wheeler, primogènita del primer ministre britànic Boris Johnson i la seva primera dona, Marina Wheeler, ha deixat enrere la vida discreta per convertir-se en el centre d’atenció.

Des de fa un parell d’anys, la noia, que exerceix de periodista en diferents publicacions en què escriu sobre bellesa, ha posat per a l’edició de setembre de ‘Tatler Magazine’, on apareix amb dissenys de llenceria amb l’objectiu de reivindicar les corbes i remarcar que la bellesa no entén de talles.

Lara Johnson, que mostra orgullosa la seva figura en unes fotografies en blanc i negre, s’ha posat davant de la càmera per a un especial sobre llenceria emmotlladora i així transmetre a les dones que poden sentir-se segures utilitzant faixes. «No soc una estranya en qüestió de faixes, em va entrar el pànic i vaig comprar-ne alguna peça per combinar amb un ‘look’, però és clar que n’haig d’aprendre molt», afirma, i assegura que «lluir una silueta de rellotge de sorra està de moda a causa de la influència de Kim Kardashian», que acostuma a presumir de corbes a les xarxes socials.

A més de la portada, la noia, de 28 anys, apareix retratada a les pàgines interiors de la publicació, on llueix un conjunt de llenceria i en l’altra, una cotilla, una faldilla i un càrdigan.

«A mesura que sortim del confinament, l’hedonisme es combina amb el desig de lluir el millor possible, el nostre cos més esculpit, més cenyit». No obstant, va advertir: «Aquestes peces no arreglaran el que potser no t’agradi del cos. Quan estan ben dissenyades, estan dissenyades per millorar el que ja tens o per emular la forma de cos favorita d’avui», i afegeix: «M’adono que aquesta és la posició més comprometedora en què he realitzat una entrevista: estic despullada de cintura cap amunt, amb mitges opaques, botes Tabi i la meva confiable mascareta More Joy, mentre parlem sobre el teixit mamari i l’ajust de la cintura», declara la noia, que actualment treballa com a periodista i editora a ‘Tatler’, la mateixa publicació en què posa.

Notícies relacionades

  Tot i que Lara prefereix no parlar de la seva família, alguns mitjans britànics asseguren que en una ocasió va descriure el seu pare com un «fill de puta egoista» en el fragor del divorci dels seus pares.

 Lara, que és la més gran dels quatre fills de Boris Johnson i Marina Wheeler: Milo, de 26 anys; Cassia, de 24, i Theodore, 22, va cursar els seus estudis a la Bedales School, la matrícula de la qual arriba als 50.000 euros, i més tard va estudiar Llatí i Literatura a l’elitista Universitat de St. Andrews, la mateixa que el príncep Guillem d’Anglaterra.

Temes:

Boris Johnson