A INSTAGRAM

Ana Obregón felicita la seva mare el dia del seu sant

  • La presentadora ha recordat la seva mare, recentment morta, a qui ha demanat perdó per no ser capaç de plorar la seva mort

Ana Obregón felicita la seva mare el dia del seu sant
1
Es llegeix en minuts

Ana Obregón celebra aquest dilluns el seu sant. La presentadora, que es troba a Mallorca, ha volgut recordar la seva mare, recentment morta, que també es deia Ana, a la qual ha demanat perdó públicament per no ser capaç de plorar la seva mort. I és que l’actriu continua de dol per la mort del seu fill, Áless, que va morir el 20 de maig del 2020 després de dos anys de lluitar contra el càncer.

Notícies relacionades

«Sempre hem celebrat el nostre Sant juntes. Avui he enviat un ram de Peònies blanques al cel com feia sempre, amb una nota de perdó», ha començat escrivint al costat d’una imatge en la qual apareix agafant les mans a la seva mare, que va morir el passat 22 de maig als 95 anys.

«Perdona Mama per no haver entrat encara en el teu dol, però és que ja no em queden llàgrimes. Així que he d’enganyar-me a mi mateixa pensant que encara tinc la meva millor amiga subjectant-me la mà amb aquest amor infinit que només pot donar una mare. Feliz día a todas las “Anas”! #mama #aless #forever», conclou.