DESPRÉS DE L’AUGMENT DE CONTAGIS

S’ajorna el concert d’Àlex Casademunt

  •  L’organització ha decidit ajornar el recital al 24 de setembre que ve al WiZink Center Madrid

  • El concert-homenatge es posposa dos mesos en vista de l’augment notable de contagis de Covid en els últims dies

S’ajorna el concert d’Àlex Casademunt
2
Es llegeix en minuts

El 24 de juliol que ve el Wizink Center madrileny es disposava a viure una de les seves nits més especials amb el concert homenatge a Àlex Casademunt, ‘Otra oportunidad’. Un tribut que gran part dels seus companys a ‘Operación Triunfo, a més d’artistes consagrats com Marta Sánchez, Merche i Pancho Céspedes, en col·laboració amb la família de l’artista, volien rendir a l’inoblidable cantant, que perdia la vida el 2 de març passat en un accident de trànsit fatal a la seva localitat natal, Mataró. Un concert molt esperat pels seguidors del cantant i d’‘Operación triunfo’ (‘OT’) que, segons acaba d’anunciar l’organització a través d’un comunicat de premsa, es posposa dos mesos en vista de l’augment notable de contagis de Covid en els últims dies i que, si tot surt segons el previst, se celebrarà al mateix recinte el 24 de setembre que ve, informa Europa Press.

«Per tal que el concert homenatge a Àlex Casademunt sigui un dia especial en què tots els assistents i artistes puguem disfrutar de les millors condicions possibles, des de l’organització de l’esdeveniment, en coordinació amb la mateixa família de l’artista, hem decidit ajornar l’esdeveniment al dia 24 de setembre del 2021 al WiZink Center Madrid, data en què esperem que les mesures sanitàries es vagin relaxant, així com al seu torn el ritme de contagis dels últims dies», ha dit l’organització, confirmant els pitjors temors dels fans d’‘OT’ en vista de l’augment de contagis després de la relaxació de les mesures amb l’arribada de l’estiu. 

 «En els pròxims dies anunciarem el cartell complet, estem treballant amb els artistes i les seves oficines perquè aquest amb prou feines pateixi alteracions. Sentim les molèsties que aquest canvi de data pugui ocasionar-vos, però creiem que és la millor decisió que podem prendre en aquest moment, valorant totes les opcions possibles, per la qual cosa us demanem comprensió», afirma el comunicat, de moment deixant en suspens quins artistes seran presents en la nova data.  

Notícies relacionades

 Amb bona part dels seus companys a ‘Operación Triunfo’ confirmats per a la data inicial de l’homenatge, com David Bustamante, Chenoa, Nuria Fergó, Manu Tenorio, Natalia, Mireia, Naim Thomas, Verónica Romero, Javián, Alejandro Parreño o Geno Machado – a més d’artistes com Merche, Marta Sánchez i Roser, entre d’altres– es confia que també puguin ser presents en aquest irrepetible últim adeu al cantant el 24 de setembre que ve. 

 A més, es valora la presència de dos dels grans absents al principi per problemes d’agenda, David Bisbal i Rosa López que, per l’immens carinyo que li tenien al desaparegut ‘triunfito’ intentaran per tots els mitjans incorporar-se a aquest impressionant cartell amb què els seguidors d’Àlex Casademunt podran rendir-li homenatge.