SOTA INVESTIGACIÓ

Chris Brown, acusat de colpejar una jove

  • El cantant ha sigut denunciat per colpejar una dona durant una discussió a casa seva a Los Angeles

abertran35329403 recording artist chris brown poses at the 2016 iheartradio m160831124051

abertran35329403 recording artist chris brown poses at the 2016 iheartradio m160831124051 / DANNY MOLOSHOK

1
Es llegeix en minuts

 Chris Brown ha sigut acusat de colpejar una dona durant una discussió a casa seva a Los Angeles. La portaveu de LAPD, Lizeth Lomeli, ha confirmat a ‘Us Weekly’ que el cantant, de 32 anys, es troba actualment sota investigació per agressió en relació amb el presumpte aldarull, on va ser acusat de colpejar una dona durant un acalorat intercanvi, que va tenir lloc divendres passat,18 de juny, a la Vall de San Fernando.

 «La víctima va informar que ella i el músic van discutir i el sospitós la va colpejar», va explicar Lomeli. «Es va completar un informe delictiu per agressió». Per part seva, ‘TMZ’ va informar inicialment l’incident, al·legant que la presumpta víctima li va dir a la policia que Brown la va colpejar al clatell amb tanta força que li va sortir part del teixit del cabell.

 Mentrestant, el guanyador d’un Grammy ha publicat una història al seu compte d’Instagram que simplement deia: »YALL SO DAMN » on la tapa és un argot per a una mentida.

Es tracta de la segona vegada que truquen a la policia a casa de l’intèrpret de «Loyal», ja que el mes de maig, els agents es van veure obligats a tancar la festa que va organitzar pel seu 32è aniversari.

Notícies relacionades

 Els fets recorden al seu arrest el 2009 per agredir físicament la seva nòvia del moment, Rihanna. Es va declarar culpable d’agressió greu i va completar la llibertat condicional el 2015, a més de servei comunitari i assessorament sobre violència domèstica.