HOMENATGE PÒSTUM

La filla de Paul Walker ret homenatge al seu pare a l’estrena de ‘Fast & Furious 9’

  • La model, de 22 anys, va assistir a la ‘première’ del film a Los Angeles per recordar el seu progenitor un dia clau per a la popular saga

La filla de Paul Walker ret homenatge al seu pare a l’estrena de ‘Fast & Furious 9’
3
Es llegeix en minuts

 Meadow Walker, la filla del malaguanyat Paul Walker, va assistir a l’estrena de la novena pel·lícula de la saga ‘Fast & furious’ per retre un emotiu homenatge al seu pare, que va morir als 40 anys en un accident automobilístic el 2013. 

Des de la mort del seu pare, la jove, de 22 anys, ha optat sempre per mantenir la seva vida al marge de la fama i només ha aparegut en actes públics per parlar sobre la fundació que ella va crear en honor al seu progenitor, ‘The Paul Walker Foundation’, però es va armar de valor per assistir a la seva primera estrena i va compartir una foto al costat de la paraula «som-hi». 

La filla del desaparegut actor, que està centrada en la seva feina com a model després de fitxar per a DNA Models, va posar molt seriosa a l’alfombra vermella amb un disseny negre d’Yves Saint Lauren. 

Poc després de la seva arribada a l’estrena al teatre Xinès de Hollywood, una de les superestrelles de la nova entrega de la saga, Jordana Brewster va publicar una instantània en la qual apareix al costat dels seus fills i Meadow: «Família per sempre», va assenyalar Brewster, a la qual cosa Meadow va respondre: «T’estimo», al costat d’una filera de cors. 

Al llarg de la vetllada es van succeir els homenatges a Walker. Un dels primers en fer-ho va ser l’actor Vin Diesel, que va compartir una foto al costat d’ell a l’estrena de ‘Fast & Furious 5’ el 2011. «De camí a l’estrena... hi seràs en esperit», va assenyalar al costat de la imatge. 

Diesel, que és el padrí de Meadow, va dedicar unes paraules al desaparegut intèrpret al seu pas per l’alfombra vermella. «Alguns dels millors moments de la meva vida van ser a les estrenes i la persona que tinc present en cada una d’aquestes estrenes massives era la del meu germà (Paul Walker).  Vam sorprendre al món amb aquesta petita pel·lícula sobre la germandat i somiàvem amb el futur, així que quan pensava a qui veuria en aquesta estrena, continuava veient a Paulo i sé que ell avui també està aquí», va dir emocionat.

Notícies relacionades

Fa uns dies, Diesel parlava en una entrevista sobre la possibilitat que Meadow s’uneixi a la saga de ‘Fast & furious’ en un futur. «No descartaria res», va assegurar ‘E! News Daily’ . «Permet-me, sense donar-te tots els secrets del ‘Fast 10’, dir-te que hi ha res descartat». El popular Dominic Toretto a la popular cinta va afegir que la seva connexió amb Paul «durarà més que la franquícia». »Vam deixar de filmar ‘Fast & furious 7’ durant uns cinc mesos després de la mort de Paul perquè no teníem clar què faríem, mentre estàvem de dol», va explicar. «I l’estudi va acceptar una decisió audaç, que va ser permetre que el personatge existís a la nostra mitologia. A nivell personal, vam començar aquesta franquícia junts i la nostra germandat durarà més que la franquícia».

Per part seva, l’actor i raper Ludacris també va voler retre homenatge a Walker: «Sempre el trobo a faltar. Continuant amb el seu llegat i la seva filla al set i els seus germans al set constantment dient-nos, consultant-nos i dient-nos el que senten, com es pot incorporar, el seu llegat es pot incorporar (a la pel·lícula)».