NADÓ ROYAL EN CAMÍ

Beatriu de York, embarassada del seu primer fill

  • Buckingham Palace ha anunciat que la jove està embarassada del seu primer fill, menys d’un any després del seu casament amb Edoardo Mapelli

Beatriu de York, embarassada del seu primer fill
1
Es llegeix en minuts

Després d’una onada de males notícies per a la família reial Britànica com la mort de Felip d’Edimburg i les últimes declaracions del príncep Enric. Buckingham Palace acaba d’anunciar que Beatriu de York està embarassada del seu primer fill, menys d’un any després del seu casament amb Edoardo Mapelli Mozzi i només uns mesos després que la seva germana, Eugènia de York, donés a llum el seu primer fill August.

Notícies relacionades

«Sa Altesa Reial la Princesa Beatriu i Edoardo Mapelli Mozzi estan encantats d’anunciar que estan esperant el seu primer fill de cara a la pròxima tardor. La Reina ha sigut informada i les dues famílies estan felices amb la notícia», resa el comunicat oficial de la Família Reial.

Una de les últimes aparicions en públic de la filla de Sarah Ferguson i el príncep Andreu va ser al funeral del seu avi i, a jutjar per les imatges, res podia fer intuir que estava ja embarassada. El primogènit de la parella es convertirà en el 12è besnet de la reina Isabel II Reina ja que el mes de juny està previst el naixement de la filla del Príncep Enric i Meghan Markle, que serà l’11è.