SÍNDROME DEL NIU BUIT

El sincer missatge de Sarah Jessica Parker al seu fill gran

  • L’actriu escriu unes sentides paraules al seu primogènit James Wilkie, de 18 anys, que és a punt de graduar-se de l’últim curs d’institut i que l’any que ve abandonarà la casa familiar per anar-se’n a estudiar a la universitat

L’actriu Sarah Jessica Parker a l’estrena de la pel·lícula ’Noche de fin de año’ a Nova York.

L’actriu Sarah Jessica Parker a l’estrena de la pel·lícula ’Noche de fin de año’ a Nova York. / Evan Agostini / AP

2
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

Malgrat que s’ha convertit en una icona de la moda i en tot un referent per a moltes dones, per a Sarah Jessica Parker la seva prioritat són els seus tres fills: James Wilkie, de 18 anys i les bessones Marion Loretta Elwell i Tabitha Hodge, d’11.

La carismàtica actriu ha tornat a demostrar una vegada més que abans que res és mare. Ara que el seu primogènit James Wilkie és a punt de graduar-se de l’últim curs d’institut i que l’any que ve abandonarà la casa familiar per anar-se’n a estudiar a la universitat, la intèrpret que va encarnar Carrie des de 1998 fins al 2010 a ‘Sexo en Nueva York’, ha escrit un text molt sentit al seu fill gran, a qui fotografia d’esquena.

«Cap a l’ocàs de la seva carrera a l’escola secundària. El punt final a l’acabar una frase molt llarga. I de tots els matins i capvespres del seu futur. Aquesta és una fita que no s’entén completament fins que ets a les seves portes. Fins que creues el llindar cap al teu pròxim capítol, majoritàriament misteriós», ha escrit Parker, que als 56 anys fa referència a la síndrome del niu buit.

«Igual com tots els altres capítols que formen part de la novel·la èpica que és la història entre pares i fills, tots nosaltres, els Parker-Broderick, estem orgullosos, plorosos i també ansiosos per celebrar la teva graduació. Disfruta d’aquest bonic dia, te l’has guanyat», acaba dient.

L’octubre passat, quan James Wilkie va fer 18 anys, l’actriu li va enviar també una carinyosa felicitació a través d’Instagram al costat d’una sèrie de fotos de quan era petit.

«28 d’octubre del 2020. El meu estimat fill, James Wilkie, aquest dia tens 18 anys. Em meravella el pas dels anys, però igualment el jove en què t’estàs convertint. El meu amor per tu és un dolor i un honor. A mesura que avances cap al teu futur continua sent el teu testimoni privilegiat, ferm, confiat i alegre de l’any que ve per davant. Feliç aniversari el meu votant per primera vegadaT’estimo molt», va escriure.

Notícies relacionades

En una recent entrevista a ‘ET’, Parker deia sobre el seu fill gran: «No em puc imaginar quina és la sensació d’acomiadar-se d’un nen i esperar que li hagis deixat tot el que necessita».

A més, l’artista va parlar del que entén ella com a maternitat i quines són les coses que per ella són importants que aprenguin els seus fills de la vida: «El que m’agrada compartir amb ells és que la curiositat té recompenses i no arriben immediatament. És una acumulació de curiositat i fer preguntes i buscar oportunitats. Però el que vull dir-los és que aquesta curiositat és la porta d’entrada a tota mena de coses que potser mai hagués imaginat», assenyala.